+380985335338
Дитячі торти від АртПрезент - Кондитерська АртПрезент
Меню
Торти на замовлення
Вишукані та смачні торти у Львові















Цікаві статті - Арт студія "Презент"

    Дитячі торти від АртПрезент

    Дитячі торти від АртПрезент

    Дитячі торти від АртПрезент.


    Дитячий День народження - це найкраще свято! Підготовка до нього справа серйозна, особливо вибір солодкого частування. Саме тому ArtPrezent пропонує батькам дитячі торти на замовлення, виконані з усіма побажаннями до смаку і оформлення.
    Улюблені герої казок і мультфільмів оживають на наших тортах: Відважні Ніндзяго і веселі Міккі Маус з друзями, смішна свинка Пеппа і сміливі пірати на великому кораблі, сестри з мультфільму «Холодне серце» і розумні Фіксікі. Всі торти з цими та багатьма іншими героями Ви можете побачити в нашому каталозі. Якщо ж Ви влаштовуєте свято в певній тематиці, наші художники-оформлювачі розроблять індивідуальний ескіз торта, грунтуючись на Ваших задумах і побажаннях.

    Головне у виборі дитячого торта.

    Дитячі святкові торти, створені в майстерні АртПрезент, дивують своїм різноманіттям, так як ми намагаємося враховувати всі побажання дітей та їх батьків. Але для всіх наших десертів незмінно одне - якість. Щоб полегшити клопоти батьків, ми: Ретельно відбираємо найсвіжіші продукти і удосконалюємо технологію виробництва Робимо всю продукцію вручну і постійно вдосконалюємо свою майстерність.

    Дитячі торти на замовлення у Львові.

    Робимо найкрасивіші, смачні і дієтичні торти в місті. Застосовуємо тільки найкращі інгредієнти, одержувані від перевірених постачальників. Кожен день закуповуємо тільки найсвіжіші яйця, сир, сметану, фрукти. Використовуємо найсучасніші холодильні установки та інше обладнання. Щоб завжди доставляти нашим клієнтам частування в ідеальному стані. Тому наші торти на замовлення у Львові користуються такою популярністю.
    Пропонуємо замовлення тортів у Львові недорого. Нам вдається тримати ціни на невисокому рівні, за рахунок оптових поставок продуктів і масового виробництва. Хоча над кожним кондитерським виробом у нас працює не тільки професійний кондитер, але ще і художник-оформлювач, їх ціна нижча, ніж у численних конкурентів. Доставляємо торти на замовлення в будь-яку іншу точку міста в зазначений термін. Ви можете не сумніватися - головне пригощання прибуде до вас на свято вчасно, в ідеальному стані. Щоб переконатись, зайдіть у розлід Відугки Дитячі торти без мастики.
    Мастика для торта або цукрове тісто - популярний інгредієнт, що відкриває широкий простір для творчості художника-оформлювача. З її допомогою можна створювати будь-які малюнки і фігурки, прикраси для солодкої випічки. Але далеко не всі ласуни люблять мастику і не всі батьки вважають її корисною. Ми використовуємо мастику, зроблену на основі натуральних інгредієнтів, таких як цукрова пудра і згущене молоко. Але, якщо ви побажаєте, ми приготуємо для вас дитячий торт без мастики. Основи робимо класичні - "вишенька", "віденський з полуницею" та інші, а декор робимо без мастики, з крему або інших інгредієнтів. Здоровя і задоволення замовника для нас завжди на першому місці.

    Дитячі торти для хлопчика.


    Робимо торти для хлопчиків на день народження або будь-які інші свята. Багатий досвід і великі пізнання в дитячих інтересах наших художників оформлювачів дозволяє дуже точно вгадувати побажання навіть самих маленьких іменинників. Вони можуть позначити в одній композиції все явища, предмети і героїв, які так любить малюк. Звичайно, у всіх кулінарних шедеврах, у всіх тортах для хлопчиків, ми використовуємо тільки натуральні інгредієнти високої якості. Ви можете не переживати, ваш малюк не тільки отримає величезне задоволення і незабутні враження, але ще і смачні та безпечні солодощі. Каталог тортів для хлопчиків тут - Торти для хлопчиків

    Торт для хлопчика 1 рік.

    Навіть в такому юному віці можна святкувати день народження з тортом. Як правило, батьки замовляють у нас на 1 рік відразу два торта. Один, дуже простий, з безпечним кремом і не алергенними продуктами, для самого малюка. І повноцінний, різнокольоровий смачний торт для себе і своїх гостей. Хлопчик ще занадто малий для того, щоб усвідомити все, що відбувається. Але для батьків це найважливіша подія - адже перший рік після народження для них найважчий. Каталог тортів на 1 рік тут

    Торт для хлопчика 10 років.

    До кінця першої декади життя хлопчики, як правило, підходять зі сформованим характером, зі своїми уподобаннями, принципами і улюбленими речами. Серед самих-самих головних інтересів - персонажі мультфільмів і фільмів: Спайдермен, Бетмен, Трансформери і Черепашки Ніндзя, інші вигадані герої. Не обходиться і без атрибутів повсякденному житті - мячів, пістолетів і машин. Минають роки, але побажання, висловлювані хлопчикам до тортів не змінюються. Наші кулінари здатні задовольнити найвишуканіші смаки. Вони вміють максимально гармонійно поєднувати на одному торті, скажімо, спортивний інвентар, героїв мультфільмів і вітальну напис. Торти для десятирічних хлопчиків у нас завжди виходять.
    10 років

    Торт для хлопчика 12 років.


    Після дванадцяти років молодої людини вже складно назвати хлопчиком, він, скоріше, вже молодий чоловік. Але і у нього є свої слабкості. Наприклад, схильність до різнобарвним тортам з красивим оформленням і смачною начинкою. Ми готуємо для старших дітей, особливо хлопчиків, справжні шедеври кулінарного мистецтва. Сучасні технології та інгредієнти дозволяють творити чудеса, виготовляючи фігурки великих розмірів, покриваючи торт різнобарвним орнаментом або створюючи великі написи з імям винуватця торжества.

    Дитячі торти для дівчинки.


    Для юних представниць прекрасної статі у нас припасені тисячі оригінальних рецептів і варіантів оформлення тортів. Готуємо для них солодкі частування з особливим старанням. Адже у дівчаток почуття прекрасного розвивається в дуже ранньому віці. Вони вміють розпізнати стильну річ. Використовуємо тільки найкращі інгредієнти від перевірених постачальників, щоб ваша дитина отримував не просто торт, а смачну, здорову і навіть корисну їжу. Торти для дівчаток

    Торт на рік дівчинці.


    Цю дату більше святкують батьки, ніж сама іменинниця, якій юний вік не дозволяє зорієнтуватися в тому, що відбувається. Але торти на рік дівчинці замовляють дуже складні. Як правило, переважає рожевий колір, багато дрібних елементів декору і загальна тема казкових принцес. У нас вже є достатньо готових варіантів, з яких ви можете вибрати. А якщо ви не знайдете нічого підходящого, можете замовити у наших художників-оформлювачів оригінальний торт. Єдиний у всьому світі для вашої улюбленої доньки. 1 рочок

    Торт для дівчинки на 9 років.


    До девятого року життя дівчинка стає майже дорослою. Вона уважно стежить за своїм зовнішнім виглядом, довго вибирає одяг і в курсі всіх віянь сучасної моди. Тому і вимоги до оформлення тортів у неї завищені. Тут вже не обійдешся одними феями і принцесами. Потрібно вигадувати щось оригінальне. І наші кондитери- оформлювачі блискуче справляються з цим завданням. цікаво, що в останній рік дівчинки цього віку все частіше замовляють на тортах логотипи соціальних мереж.

    Торт для дівчинки на 10 років.


    У десятирічному віці бажання дівчаток прості і зрозумілі. Вони всього лише хочуть бути найкрасивішою, підкорити світ і більше солодких тортів. І ми задовольняємо ці вимоги, в міру сил. Пропонуємо їм великі, триповерхові торти з кремом, свіжими фруктами всередині, шоколадом та іншими смаколиками.

    Торт для дівчинки на 12 років.

    Дванадцять років це вік, коли йде дитинство. Мабуть, останнім святкування дня народження, на якому присутність батьків зовсім не бентежить юних гостей. Тому і відсвяткувати його потрібно з особливим шиком. наприклад, замовивши у нас величезний торт з оформленням в дитячому стилі. Так, як не парадоксально, але пристрасті дівчаток в 12 років повертаються до дитячої символіці. Їм знову подобаються казкові принцеси, смурфи, чарівні феї і лицарі на білих конях. Наші художники з легкістю передадуть цей настрій, створивши чудовий торт. Замовні торти, які наші талановиті кондитера виготовляють за Вашими побажаннями і смаку, як для особливого торжества, так і для повсякденного випадку. Робота над кожним рекомендованим тортом - це творчий процес, і наші кондитера - майстри своєї справи! Для створення неповторних і вишуканих смаків нашої продукції, наші технологи вивчають кондитерське мистецтво різних країн світу. Відбираючи все найкраще і корисне, в своїх розробках ми використовуємо елементи європейської, східної і словянської школи кондитерської майстерності.


    Всі статті:
  • Дитячі торти від АртПрезент

  • Торт для хлопчика, як обрати.

  • Який дитячий торт замовити для дитини?

  • Який торт замовити хлопчику?

  • Торти львів на замовлення | Кондитерськат АртПрезент

  • Корпоративні торти у Львові

  • 🍴 Торт Баунти - пошаговый рецепт с фото. Как приготовить на Prosto-recept.com

  • Шоколадный торт. Вкусный шоколадный бисквитный торт. Рецепт как приготовить шоколадный торт дома

  • Шоколадный торт рецепт с фото, калорийность блюда

  • Шоколадный торт Прага — рецепт с фото пошагово

  • Шоколадный торт на раз, два, три - Andy Chef - блог о еде и путешествиях, пошаговые рецепты,

  • Шоколадный торт Даниэлла

  • Шоколадный торт в мультиварке простой рецепт Мультиповаренок

  • Шоколадный торт - рецепт с фото

  • Шоколадные торты рецепты с фото, пошаговое приготовление в домашних условях на Webspoon.ru
Весільні торти
Корпоративні торти
Наші контакти:

    м. Львів,
    вул. Джерельна 38, офіс 106., Біля ТЦ ФОРУМ Львів

     098 533 533 8
     096 882 59 14
       

Статті на теми:
Дитячі торти від АртПрезент - Кондитерська АртПрезент
?>