+380985335338
Фуршетний стіл - Кондитерська АртПрезент
Меню
Торти на замовлення
Вишукані та смачні торти у Львові















Цікаві статті - Арт студія "Презент"

    Фуршетний стіл

    Фуршетний стіл
    У чому полягає унікальність фуршетного столу? Перш за все, це невимушена атмосфера і меню, що включає в себе різноманітність закусок. Такі заходи відмінно підходять для різних подій, як для ділових переговорів, так і для весіль, або ж відкриття різних виставок.
    Фуршет відмінно підходить для розрядження і спрощення обстановки.Меню фуршетного столу, це міні-страви: безліч закусок, гарячого, десертів, а так само напої. Як правило, перевагу віддають порційних закусок, які без особливих зусиль можна підхопити виделкою або ж взяти рукою.
    Приготування такого столу не займає багато часу, але потрібно враховувати, що страви не повинні втратити свої смакові якості,навіть охолонувши. І, безсумнівно, напої повинні поєднуватися з обраним вами меню.
          Як правило, фуршетні столи займають мало місця, тому що запрошені не сидять за ними, а вільно пересуваються по всьому приміщенню. Стіл є важливим елементом в організації фуршету. Сервірування фуршетного столу повинна бути правильно виконана.Розстановка фужерів може бути кількома способами, можна поставити їх або з одного або з двох сторін, не варто розставляти їх на краю стола, так як має залишатися місце для тарілок. У розстановці чарок, так само повинна бути дотримана послідовність. Склянки, призначені для соку необхідно ставити поруч з фужерами і стопками.Так само можна розставити весь посуд для напоїв у формі ялинки або змійки. Що б сервіровка була правильною, на столі повинні бути тарілочки під закуски і пиріжки. На тарілках повинні лежати серветки. Так само необхідно покласти закусочні ножі і виделки, кількість їх повинна дорівнювати кількості тарілок.Близько десертних тарілок так само повинні лежати десертні ножі та виделки. Прикрасити стіл можна різними вазами з фруктами, а так само квітами. Завдяки правильному та красивому вигляду сервіровки, гості будуть приємно здивовані вишуканим виглядом вашого фуршетного столу. І Ваш вечір пройде в хорошій атмосфері.Як для звичайного святкового або банкетного столу, блюда для фуршетного столу становлять широкий список рецептів на будь-який смак. Це можуть бути закуски на шпажках, їх дуже зручно їсти. На шпажки можна насадити різні готові морепродукти, м'ясні продукти, овочі або ж фрукти для солодких канапе. Так само можна зробити снеки.Це закусочні кульки з пюре і тертих продуктів. Можна подати різні закуски на зразок, чіпсів, піци, креветок в клярі, курячі крильця.  
    Вибір напоїв може бути, звичайно, будь-яким. В залежності від типу закусок це може бути пиво, соки або як більш вишуканий варіант вино. Якщо ж вам захочеться чогось незвичайного, ви можете подати коктейлі,крюшон із шампанським або ж холодний пунш.
     Рецепти на фуршетний стіл вельми і вельми різноманітні, і кожен може підібрати для себе, те, що доведеться йому до смаку.    
      У ресторанному бізнесі дуже популярно проведення таких фуршетів. Для святкування якого свята ви можете замовити ресторан,в якому вам подадуть закуски на фуршетний стіл, вибрані вами з меню. Для проведення банкетів такий вид стала вельми актуальний, особливо для тих хто любить багато рухатися, а не сидіти на одному місці. Так само це не погана можливість перекусити в очікуванні основного вечері або обіду.Проведення весіль - це завжди окремий пунктик для ресторанів, і безсумнівно особлива подія для самих молодят. Що б ваш свято пройшло оригінально ви можете замовити фуршетний стіл на весілля. Це так само чудова можливість для невимушеної бесіди гостей під час перерв між подачами основних страв.Або ж під час очікування нареченого з нареченою в ресторані. Так само це може бути і основним столом, в залежності від обраних вами закусок. Весільний фуршетний стіл, безсумнівно, має бути правильно сервірований і прикрашений відповідно загальній обстановці і дизайну. Він може включати в себе різні квіткові композиції.Фуршети відмінний спосіб провести приємно час і смачно поїсти!


    Всі статті:
  • Дитячі торти від АртПрезент

  • Торт для хлопчика, як обрати.

  • Який дитячий торт замовити для дитини?

  • Який торт замовити хлопчику?

  • Торти львів на замовлення | Кондитерськат АртПрезент

  • Корпоративні торти у Львові

  • 🍴 Торт Баунти - пошаговый рецепт с фото. Как приготовить на Prosto-recept.com

  • Шоколадный торт. Вкусный шоколадный бисквитный торт. Рецепт как приготовить шоколадный торт дома

  • Шоколадный торт рецепт с фото, калорийность блюда

  • Шоколадный торт Прага — рецепт с фото пошагово

  • Шоколадный торт на раз, два, три - Andy Chef - блог о еде и путешествиях, пошаговые рецепты,

  • Шоколадный торт Даниэлла

  • Шоколадный торт в мультиварке простой рецепт Мультиповаренок

  • Шоколадный торт - рецепт с фото

  • Шоколадные торты рецепты с фото, пошаговое приготовление в домашних условях на Webspoon.ru
Весільні торти
Корпоративні торти
Наші контакти:

    м. Львів,
    вул. Джерельна 38, офіс 106., Біля ТЦ ФОРУМ Львів

     098 533 533 8
     096 882 59 14
       

Статті на теми:
Фуршетний стіл - Кондитерська АртПрезент
?>