- це шалено приємні клопоти. Але ось підготовка та оформлення свята - часом величезний головний біль. Особливо якщо справа стосується весілля. Адже саме цей день хочеться зробити неповторним і самим незабутнім в житті. Ну а яке свято без банкету? Ми розповімо Вам про найбільш модні тенденції сезону 2011-2012.
Припустимо,з рестораном або залом для торжества ви вже визначилися. Саме час подумати про головне - про оформлення святкового місця і про оздоблення столів на весілля.
Сучасні кулінарні прикраси часом можуть посперечатися з творами мистецтва. Якщо мова йде про карвинге. Троянди з овочів, корзина з кавуна,букети з фруктів - стануть не просто центром столу, але і підкреслить індивідуальність молодят.
Карвінг на весілля закордоном давно увійшов в звичку. І в нашій країні вже рідко який святковий стіл обходиться без фруктового карвінгу і карвінгу з овочів.
Незвичайні композиції надають торжеству додатковий шарм. Адже на ваше замовлення майстри карвінгу можуть вирізати з овочів і фруктів буквально все-ініціали молодят, портрети, фігури, квіти. Гарбуз може перетворитися на вазу, груші і апельсини-в тварин.
Традиційно весільний стіл прикрашають великими кошиками з фруктів і овочів. Майстри карвінгу по вашому смаку і бажанням створять неповторні твори мистецтва в будь-якому стилі-морському, романтичному, гламурному, гавайському. Весілля - одна з найважливіших подій у житті. Тому слід ретельно опрацювати кожну деталь.
Окрему увагу слід приділити оформленню самих страв.Весільне застілля-це завжди достаток. Достаток фарб, достаток квітів. Асортимент залежить від смаків запрошених гостей. А от оформлення святкового столу карвінгом має відображати характер самих молодят.
Як будуть прикрашені страви - вирішувати тільки вам. Це можуть бути веселі метелики з моркви, романтичні квіти з кабачків,ікебана з картоплі або птиці з дайкона. Головне-це ваша фантазія, все інше довірте професіоналам своєї справи.
Як же не помилитися з вибором?
По-перше, вивчіть ринок. Зараз багато компаній пропонують свої послуги карвінгу. Довіряйте тільки тим, які спеціалізуються саме на карвинге.Не варто кидатися на яскраву рекламу та красиві обіцянки. Запам'ятайте, кухар та майстер по карвінгу-це зовсім різні професії.
По-друге, дізнайтеся всю інформацію про компанію в інтернеті. Адже від неї залежить те, яким буде весільний стіл і ваш настрій. Чим більше організація, тим більше вона дорожить своєю репутацією.Тому при виборі майстра з карвінгу слід звертатися тільки до професіоналів.
По-третє, обов'язково просите менеджера надати повноцінне портфоліо композицій карвінгу. У великій організації існує велика добірка фото карвінгу з овочів і фруктів.
По-четверте, детально проговорите навіть дрібні нюанси роботи-розміри композицій, вартість карвінгу, терміни виготовлення, умови роботи.
Але найголовніше, мрійте. Адже весілля-це самий світлий і казковий свято! Нехай всі ваші фантазії стануть реальністю.