+380985335338
Ексклюзивні подарунки у Львові - Кондитерська АртПрезент
Меню
Торти на замовлення
Вишукані та смачні торти у Львові















Цікаві статті - Арт студія "Презент"

    Ексклюзивні подарунки у Львові

    Ексклюзивні подарунки у Львові
    Пропонуємо вам відмінні подарунки - оригінальні букети з цукерок. На протязі вже восьми років наші дизайнери створюють все більш цікаві моделі букетів, для яких не тільки ретельно підбираються аксесуари і колірна гамма, але і враховуються смакові особливості шоколаду, який використовується в букеті з цукерок.
    Наша компанія бере участь у виставках, представляючи відвідувачам смачні та оригінальні шоколадні букети з цукерок. Наша команда неодноразово була відзначена нагородами за майстерність у створенні такого дива, як букет з цукерок. Ми робимо будь-які букети з цукерок, які стануть чудовим солодким подарунком. Наші флористи-дизайнери втілять будь-які ваші ідеї. Ми готові не тільки постійно дивувати вас, але і навчити всім тонкощам нашого майстерності при вашому бажанні.

    Ми проводимо заняття з навчання мистецтву складання букетів з цукерок, записатися на які ви можете, просто подзвонивши по телефону: 097 65 893 97. На нашому сайті представлені далеко не всі варіанти букетів з цукерок, які ми можемо вам запропонувати. Багато букети поміщаються в архів, так як одні моделі замінюються іншими. Але якщо вам сподобався саме букет цукерок з архіву, то ви можете зателефонувати або ж вислати заявку через сайт, і служба доставки зв'яжеться з вами,щоб уточнити можливість виконання букета з цукерок і його вартість.
    Якщо ваш вибір ліг на який-небудь букет, але його колірне рішення вам не сподобалося, то ви можете змінити колір або будь-який елемент букета з цукерок по телефону. Ми постараємося виконати замовлення так, щоб ви залишилися задоволені і неодмінно звернулися до нас знову.Наші солодкі букети з цукерок можуть бути виконані не тільки з шоколаду, а й з карамелі. Букет можна зібрати з будь-якого шоколаду та інших солодких елементів, які ви тільки захочете використовувати. Ви можете привезти їх нам за адресою: м. Львів. Саме з цих елементів буде зібрано для вас букет цукерок.Букет з цукерок ви можете прикрасити живими квітами, полуницею або іншими красивими та смачними елементами. Вартість такого букета з цукерок буде трохи вище, однак його вишуканий зовнішній вигляд і незвичайне поєднання смаків стоять цих витрат. Незвичайний букет необхідно замовляти заздалегідь, адже квіти і фрукти мають менший термін придатності,ніж цукерки, і тому готові шоколадні букети з цукерок з нестандартними елементами не пропонуються в продажу.
    Як правильно вибрати букет з цукерок
    Ми пропонуємо вам оригінальні подарунки для будь-якого випадку. У нас ви зможете вибрати незвичайні і оригінальні варіанти смачних і красивих букетів цукерок до будь-яких свят. Зробити вибір ви зможете без проблем, якщо звернетеся до нашого каталогу. Підбирати букети з цукерок, квітів та інших елементів необхідно, виходячи із ситуації та особливостей того, кому ви хочете зробити подарунок.

    Незвичайні подарунки на Новий рік


    Особливо приємними і святковими на Новий рік стануть солодкі подарунки з шоколаду і цукерок.Наші букети з цукерок, прикрашені новорічною символікою, виглядають красиво і яскраво, заряджаючи святковим настроєм. Термін придатності такого новорічного букета з цукерок становить 10 - 14 днів, яких цілком достатньо для того, щоб сповна насолодитися незвичайним подарунком. Корпоративні замовлення на новорічні букети ми приймаємо, починаючи з серпня-вересня. Однак невеликі замовлення можуть бути виконані навіть напередодні свят.

    Шоколадні букети з цукерок на 8 Березня


    У зв'язку з Міжнародним жіночим днем ​​букети з цукерок на 8 Березня користуються великим попитом. Для такого випадку наша компанія підготувала великий розділ з варіантами букетів цукерок на 8 Березня.Найбільшою популярністю користуються варіанти в ціновій категорії до 1000 рублів. Ви можете вибрати букет з цукерок і зробити замовлення через сайт або по телефону. Прекрасним доповненням до бюджетного букету стане свіжий зрізаний квітка, наприклад гербера або гіацинт.Прикрашений таким чином шоколадний букет цукерок набуває тонкий аромат і вишуканий вигляд. Такий солодкий подарунок на 8 Березня стане воістину унікальним. Букети з цукерок ви можете замовити навіть безпосередньо в день 8 Березня, крім того, ми пропонуємо вам послуги з доставки.

    Солодкі букети на 14 лютого.

    Романтичний свято - День закоханих - нарешті придбав загальну популярність в нашій країні. Букет з цукерок на 14 лютого - це красивий і оригінальний солодкий подарунок, який краще за слова розповість про ваші почуття. В якості декоративного елемента для прикраси букета з цукерок ми пропонуємо сердечка,адже це головний символ Дня закоханих.

    Шоколадні букети з цукерок на випускний


    Шкільний випускний вечір - це дуже важлива подія, як для дітей, так і для педагогів. Традиційно учителям дарують квіти і цукерки, і на нашому сайті ви можете знайти безліч різних видів букетів з цукерок для випускного вечора,вартість яких починається від 200 рублів і коливається в залежності від розміру букета, обраних цукерок і аксесуарів.

    Солодкі букети для дітей


    Ми вибираємо для дитячих солодких букетів тільки найсмачніші та якісні шоколадні цукерки. Також в дитячі букети з цукерок можна включити улюблені шоколадки Kinder,шоколадні яйця Kinder Surprise, улюблені всіма льодяники на паличці Chupa Chups та інші солодощі. Красиві букети можуть включати і м'яку іграшку або ж ляльку, машинку і будь-яку іншу іграшку, яку ви захочете подарувати своїй дитині. Ми можемо красиво оформити солодкий подарунок, зробивши його єдиної композицією,яка буде виглядати красиво і неповторно.

    Шоколадний букет для чоловіків


    Всі знають, як непросто вибрати подарунок для чоловіка. Ми пропонуємо великий вибір букетів з цукерок для чоловіка. На нашому сайті ви можете вибрати букет з цукерок, оформлення якого буде відповідати перевагам вашого чоловіка. Наприклад, це може бути:футбольний м'яч, тенісний стіл, набір для покеру, модель парусного корабля.
    Величезна різноманітність варіантів дозволить вам з легкістю зробити вибір, при цьому всі ці солодкі подарунки будуть дуже смачними. Ви зможете обрати оригінальний подарунок для будь-якого випадку,презентувавши шоколадний букет чоловікові в честь просування по службі, на день народження або на 23 лютого. На нашому сайті ви знайдете широкий асортимент тематичних букетів цукерок, які порадують вашого обранця.

    Букет із цукерок для жінок


    Будь-яка жінка із захопленням поставиться до вишуканої краси і яскравого смаку вашого подарунка і обов'язково оцінить вашу увагу. Широкий ціновий діапазон букетів з цукерок дозволить вам знайти підходящий варіант на будь-який смак і гаманець. Якщо ви захочете додати щось до вибраного вами букету з цукерок або ж змінити якісь деталі,ми з радістю зробимо це для вас.

    Умови доставки товару


    Послуги з доставки, які ми вам пропонуємо - це зручне і практичне рішення. Ви можете замовити доставку букета з будь адресою у Львові. Замовлення можна оформити як по телефону, так і на нашому сайті. У будь букет з цукерок можна додавати живі квіти або фрукти,але не забудьте узгодити це питання безпосередньо із службою доставки. Такий букет буде виготовлений прямо перед доставкою.


    Всі статті:
  • Дитячі торти від АртПрезент

  • Торт для хлопчика, як обрати.

  • Який дитячий торт замовити для дитини?

  • Який торт замовити хлопчику?

  • Торти львів на замовлення | Кондитерськат АртПрезент

  • Корпоративні торти у Львові

  • 🍴 Торт Баунти - пошаговый рецепт с фото. Как приготовить на Prosto-recept.com

  • Шоколадный торт. Вкусный шоколадный бисквитный торт. Рецепт как приготовить шоколадный торт дома

  • Шоколадный торт рецепт с фото, калорийность блюда

  • Шоколадный торт Прага — рецепт с фото пошагово

  • Шоколадный торт на раз, два, три - Andy Chef - блог о еде и путешествиях, пошаговые рецепты,

  • Шоколадный торт Даниэлла

  • Шоколадный торт в мультиварке простой рецепт Мультиповаренок

  • Шоколадный торт - рецепт с фото

  • Шоколадные торты рецепты с фото, пошаговое приготовление в домашних условях на Webspoon.ru
Весільні торти
Корпоративні торти
Наші контакти:

    м. Львів,
    вул. Джерельна 38, офіс 106., Біля ТЦ ФОРУМ Львів

     098 533 533 8
     096 882 59 14
       

Статті на теми:
Ексклюзивні подарунки у Львові - Кондитерська АртПрезент
?>