+380985335338
Торт на ювілей - вираз вдячності! - Кондитерська АртПрезент
Меню
Торти на замовлення
Вишукані та смачні торти у Львові















Цікаві статті - Арт студія "Презент"

    Торт на ювілей - вираз вдячності!

    Торт на ювілей - вираз вдячності!
    Торт на ювілей - це розкішне пишність кондитерського мистецтва. Кругла життєва дата або ювілей святкується не так часто, як інші свята, тому вимоги до проведення подібного заходу особливі. Торт на ювілей створюється з усією серйозністю події, у формі, обраної ювіляром.Самим запам'ятовується кадром цього пишного свята є момент, коли задувають свічки на святковому торті.
       Що можна подарувати ювілярові, який не тільки шановна і улюблена усіма персона, але і людина, яку не просто здивувати. Чудовий і унікальний у своєму роді,торт на ювілей стане самим незвичайним і оригінальним подарунком імениннику. Напередодні торжества, розпитайте ювіляра про його смаки та вподобання. Ми виготовимо торт будь-якої тематики, яка порадує всіх гостей. Загляньте на сторінку нашого солодкого каталогу, і ви знайдете лише невелику частину тих кондитерських виробів, які ми виробляємо.Дизайнами святкових елітних тортів займаються професійні кондитери, які володіють різними художніми техніками і сучасним обладнанням.
    Для оформлення і прикраси тортів є маса прийомів у кондитерській науці. Наші майстри використовують світовий досвід і власні ідеї в створенні святкових ювілейних тортів.Торт на ювілей - це ексклюзивне замовлення і до нього необхідний самий відповідальних підхід. Ми включимо в солодке меню ті інгредієнти, які вибере наш замовник або надамо багатий асортимент наших продуктів на натуральній основі.
    Багатоярусні торти містять різні види тортів і підходять для торжества з великою кількістю запрошених.Ювілейний торт повинен запам'ятатися гостям чудовим видовищем, кульмінацією всього свята, ефектом дизайну і витонченістю смакових якостей кондитерського шедевра.
    Торт на ювілей - вираз вдячності, акцент на повазі і добре ставлення до іменинника. Торт для ювілейного вечора покликаний відзначити якийсь важливий рубіж, етап, період,який успішно пройдений. Святкування ювілею - це підбиття підсумків своєрідних в життя або діяльності компанії або людини. Круглі дати супроводжують нас з самого дитинства і перший ювілей вашого малюка повинен так само підкреслити повагу до маленької людини, висловити любов, шану і позначити дитини, як особистість.Про тортах наша фабрика Аріана знає все і запропонує вашій увазі оцінити високу майстерність талановитих кондитерів. Немов художники пензлем, за допомогою високих технологій, майстри можуть відтворити будь-який малюнок, картинку або навіть фотографію на солодкому полотні святкового торта. Картинка оживає, оформлена кольоровими харчовими барвниками,іскристим марципаном, глянцем шоколадної глазурі або ароматними свіжими ягодами, ніби щойно зірваними з сонячною грядки. Торт на ювілей, яким би скромним чи пишним він не був, завжди прикрашається вітальним написом з душевними і теплими побажаннями, виконаними густий блискучою карамеллю, шоколадним мусом або будь-яким видом крему.
    Торт із солодким зображенням іменинника у шоколадній рамці, та ще й прикрашеної екзотичними свіжими фруктами - справжній подарунок ювіляру. Торт на ювілей може бути виготовлений у вигляді солодкої скульптури химерно ажурних цифр круглої дати або у формі об'ємного логотипу вашої компанії, якщо прийшов час її ювілею. Дати супроводжують нас всюди.Найважливіші з них хочеться відзначити особливо і зберегти у своїй пам'яті на довгий час. Радісні й значимі в житті події завжди супроводжуються святковим застіллям з прекрасним урочистим тортом, головним подарунком всім гостям.
    Кондитери нашої фабрики шанують національні традиції,і любителів класичних десертів ми порадуємо якістю нашого виконання в російській стилі. Десерти світових кондитерів, відомих європейських або східних солодощів також в асортименті наших кондитерських виробів. Рецепти знаменитих французьких бісквітів додали до традиційних делікатну просочення ніжного тіста ароматним лікером,ромом або ягідним сиропом. Бісквіт може бути шоколадним, кавовим, фруктовим, маковим або горіхово-ванільним, що робить десерт невимовно смачним і легким. Італійські кондитери вважаються одними із засновників всієї кондитерської науки. Завдяки їх невгамовної пристрасті та емоційному темпераменту,створені дивовижні шедеври унікальних моделей тортів і всіляких тістечок. Італійські види тесту відрізняються особливим колоритом і пікантними добавками у вигляді кориці або мускатного горіха. Що стосується горіхів і сушених фруктів, тут віртуозами в поєднанні солодких ласощів знамениті країни Сходу.Мудра східна філософія рекомендує використовувати корисні харчові продукти навіть в десертах і ласощах. Різні види горіхів і цукатів, меду і оливкового масла завжди присутні в східних рецептах. Сухофрукти такі, як курага, інжир, родзинки, чорнослив, груша, малина,цитрусові і банани в поєднанні з корисними злаками мають високу енергетичну цінність. Виберіть рецепт до душі, додайте пікантну новинку до складу святкового ювілейного торта, і іменинник отримає неймовірне задоволення і випробує почуття подяки до тих, хто його любить і оточує.


    Всі статті:
  • Дитячі торти від АртПрезент

  • Торт для хлопчика, як обрати.

  • Який дитячий торт замовити для дитини?

  • Який торт замовити хлопчику?

  • Торти львів на замовлення | Кондитерськат АртПрезент

  • Корпоративні торти у Львові

  • 🍴 Торт Баунти - пошаговый рецепт с фото. Как приготовить на Prosto-recept.com

  • Шоколадный торт. Вкусный шоколадный бисквитный торт. Рецепт как приготовить шоколадный торт дома

  • Шоколадный торт рецепт с фото, калорийность блюда

  • Шоколадный торт Прага — рецепт с фото пошагово

  • Шоколадный торт на раз, два, три - Andy Chef - блог о еде и путешествиях, пошаговые рецепты,

  • Шоколадный торт Даниэлла

  • Шоколадный торт в мультиварке простой рецепт Мультиповаренок

  • Шоколадный торт - рецепт с фото

  • Шоколадные торты рецепты с фото, пошаговое приготовление в домашних условях на Webspoon.ru
Весільні торти
Корпоративні торти
Наші контакти:

    м. Львів,
    вул. Джерельна 38, офіс 106., Біля ТЦ ФОРУМ Львів

     098 533 533 8
     096 882 59 14
       

Статті на теми:
Торт на ювілей - вираз вдячності! - Кондитерська АртПрезент
?>