+380985335338
Цукрові квіти - Кондитерська АртПрезент
Меню
Торти на замовлення
Вишукані та смачні торти у Львові















Цікаві статті - Арт студія "Презент"

    Цукрові квіти

    Цукрові квіти
    Навряд чи хтось стане сперечатися з тим, хто важливо не тільки те, який торт на смак, але те, як він виглядає. Існує безліч різновидів святкових тортів самих різних форм, кольорів і розмірів. Ви можете вибрати саме те кондитерський виріб, який найкраще впишеться в атмосферу вашого свята. Крім того,можна підібрати і додаткові елементи декору, які зроблять торт ще більш оригінальним і незабутнім. Одне з таких прикрас - цукрові квіти. Це смачне і витончене частування буде відмінно виглядати на самих різних тортах.
    Дуже часто їстівними квітами прикрашають торти, призначені для весільного торжества.Квіти є невід'ємною частиною багатьох свят, і цілком логічно, що захочете не тільки поставити живий букет на святковий стіл, а й придбати прикраса для торта у формі квітів. Цукрові квіти являють собою свого роду солодку скульптуру, форма якої може бути опрацьована дуже детально.В результаті виходять правдоподібні об'ємні копії реальних кольорів. Вибираючи таку прикрасу для торта, присвяченого якомусь урочистої події, наприклад, весілля чи великого ювілею, варто враховувати і символічне значення кольорів. Як і натуральні квіти, цукрові можуть сприйматися як позначення тих чи інших почуттів і переживань.Однак зовсім не обов'язково, щоб прикраса була точною копією реального квітки. Наші майстри можуть виготовити їстівні квіти самого фантастичного і незвичайного виду. Вони підійдуть для тортів з казковими сюжетами або для абстрактних композицій, які мають незвичайну форму.Квіткою можна увінчати вершину торта або розмістити його поруч з вітальним написом.
    Зазначимо, що цукрові квіти виготовляються таким чином, що вони не тільки приємні для очей, але і дуже смачні. Вони можуть бути зроблені з різних харчових компонентів. Основою, завдяки якій солодкі квіти тримають форму, є мастика.До її складу входять цукрова пудра, желатин і патока, а також харчові барвники. З їх допомогою можна відтворити як натуральні відтінки кольорів, які відтворюють природні, так і фантастичні яскраві кольори і їх поєднання. Також при виготовленні прикрас для торта використовується крохмаль. Зрозуміло,значення надається не тільки кольором мастики для виготовлення квітів на торт, але і її смаком. Він може бути різним в залежності від використовуваних інгредієнтів. Наприклад, в цукрову мастику часто додають карамель, а більш оригінальний смак їй додасть тертий мигдальний горіх. Пропорції компонентів також можуть варіюватися.Багато майстрів мають власні рецепти цукрової мастики для приготування фігурок, завдяки чому і забезпечується висока якість.
    Розмір, який можуть мати цукрові квіти, може змінюватися в досить широких межах. Те, наскільки великим повинен бути квітка, також надає певний вплив на рецепт. Наприклад,для точного виготовлення дрібних деталей мастика повинна бути приготовлена ​​на основі більш тонкої цукрової пудри. Незалежно від того, замовляєте ви цілий солодкий букет або кілька мініатюрних квіточок, які будуть прикрашати поверхню торта, ви можете бути впевнені, що фігурки будуть якісними і правдоподібними.Вони можуть стати не тільки елементом декору святкового столу, а й самостійним подарунком, адже вони такі схожі на реальний букет. Якщо мова йде про прикрашання торта, дизайнери запропонують вам розташувати на ньому один або кілька квіток, виклавши з них правильний орнамент або візерунок, наслідує витонченому безладу природи.Коли ви складаєте букет зі звичайних квітів, значення має не тільки те, наскільки вони гарні і як гармонують між собою, а й прихований сенс, який супроводжує їх. Існує традиція, за якою квіти мають символічне значення, і цукрові квіти в цьому сенсі не є винятком. Особливо важливо звертати на це увагу,якщо мова йде про значимому свято, що відзначається важливе життєве подія, таке як весілля, ювілей або народження дитини. Квіти можуть передати побажання удачі, розповісти про ваші почуття, передати емоції, які складно або навіть неможливо висловити словами. Такий букет нітрохи не краще натуральних кольорів,до того ж він одночасно є і оригінальним частуванням. Сенс, який позначає квітку, залежить від його виду і кольору. Своє значення можуть мати і певні поєднання, комбінації кольорів. Крім того, складаючи солодкий букет майстер керується не тільки подібними міркуваннями,але і звичайними уявленнями про гармонію композиції та фарб - адже букет, звичайно, повинен виглядати красиво.
    Окремо потрібно сказати про різноманіття можливостей дизайну торта, яке привносять цукрові квіти. Іноді подібні прикраси перетворюються на свого роду вишукану мініатюрну скульптуру.Навіть стандартний торт можна перетворити з їх допомогою так, що він буде виглядати оригінальним. В залежності від розміру такі квіти можна розміщувати як на тістечок, так і на тортах. Можливо, вам відомо японське мистецтво створення букетів ікебана. Квіткова композиція для прикраси торта може бути створена за тим же законам, а значить,вона буде виглядати гармонійно й оригінально.
    Для яких типів тортів підійдуть такі прикраси? Перш за все, це весільні торти. Квіти, розташовані на них, повинні бути особливо пишними і барвистими, можливо, що відтворюють традиційний весільний букет. Не рідше замовляють цукрові квіти і для торта до дня народження.За вашим бажанням майстри нашої кондитерської зможуть створити солодку копію улюбленого квітки іменинника або ж змоделювати незвичайний і яскравий фантастичний квітка. Підійде такий елемент декору і для інших урочистостей. Наприклад, можна прикрасити стіл солодкими квітами і на дружній зустрічі, а можна помістити їх і на дитячому торті.В останньому випадку особливо важливо, щоб фарби були яскравими, що кидаються в очі. Як правило, самі торти для дітей також витримані в подібній кольоровій гамі, і яскраві квіти з простими формами відмінно виглядатимуть на них. Квітами можна прикрасити і торт з казковим сюжетом.
    На багато свят прийнято дарувати квіти.Не варто обмежуватися звичайним святковим букетом. Потрібно подбати і про такий прикрасі урочистого столу, як цукрові квіти. При бажанні ви можете замовити точну солодку копію того букета, який збираєтеся піднести винуватцеві торжества. Як правило, гарне враження справляє той святковий стіл,який не просто багато заставлений різноманітними стравами, але й містить елементи декору, які як би перегукуються між собою. Одним з таких сполучних мотивів можуть стати святкові квіти. Якщо прикраси торта будуть схожі на справжні квіти, це, безумовно, буде приємно для очей. Без квітів, мабуть,не обходиться жоден великий свято. Але навіть якщо дарувати квіти в якомусь конкретному випадку не прийнято, прикрасити ними торт, звичайно, все одно можна.
    Зовсім не обов'язково є цукрові квіти відразу. Цілком імовірно, що вам захочеться зберегти їх довше, щоб помилуватися на цю пишність, що нагадує про свято.Особливо часто так роблять з цукровими букетами, які дарують на весілля або будь-яку ювілейну дату. Вони являють собою складні скульптурні композиції, які відтворюють реальні букети квітів. При дотриманні відповідних умов вони дійсно можуть зберігатися досить довго, зберігаючи все той же свіжий вигляд.Потрібно лише захистити їх від пилу та надмірної вологості. В результаті виходить, що квіти з цукрової мастики або марципанової пасти можуть радувати ваше око довше, ніж звичайні натуральні букети.
    Незважаючи на такі властивості, як наявність найрізноманітніших тонів і відтінків, а також можливість тривалого зберігання,цукрові квіти залишаються повністю натуральним продуктом, який можна не просто спожити в їжу, але і зробити це, насолоджуючись дивним смаком. До складу солодких квітів входять тільки натуральні компоненти і харчові барвники, що також мають натуральне походження. Завдяки цьому солодкі прикраси дуже приємні на смак,і тільки вам вирішувати, з'їсти їх відразу або залишити на деякий час, щоб трохи краще запам'ятати їх витончений вид.
    Цукрові квіти - це оригінальна прикраса торта, яке може мати і самостійне значення. Незалежно від того, замовляєте ви солодку квіткову композицію, яка увінчає торт, або цілий солодкий букет,ви можете бути впевнені, що наші майстри створять кондитерський виріб найвищої якості. В даному випадку оригінальному і гармонійному зовнішньому вигляду буде відповідати прекрасне зміст - приємний смак солодких квітів, виготовлених з натуральних інгредієнтів. Він зробить приємне враження і запам'ятається як господарям,так і гостям святкового заходу.


    Всі статті:
  • Дитячі торти від АртПрезент

  • Торт для хлопчика, як обрати.

  • Який дитячий торт замовити для дитини?

  • Який торт замовити хлопчику?

  • Торти львів на замовлення | Кондитерськат АртПрезент

  • Корпоративні торти у Львові

  • 🍴 Торт Баунти - пошаговый рецепт с фото. Как приготовить на Prosto-recept.com

  • Шоколадный торт. Вкусный шоколадный бисквитный торт. Рецепт как приготовить шоколадный торт дома

  • Шоколадный торт рецепт с фото, калорийность блюда

  • Шоколадный торт Прага — рецепт с фото пошагово

  • Шоколадный торт на раз, два, три - Andy Chef - блог о еде и путешествиях, пошаговые рецепты,

  • Шоколадный торт Даниэлла

  • Шоколадный торт в мультиварке простой рецепт Мультиповаренок

  • Шоколадный торт - рецепт с фото

  • Шоколадные торты рецепты с фото, пошаговое приготовление в домашних условях на Webspoon.ru
Весільні торти
Корпоративні торти
Наші контакти:

    м. Львів,
    вул. Джерельна 38, офіс 106., Біля ТЦ ФОРУМ Львів

     098 533 533 8
     096 882 59 14
       

Статті на теми:
Цукрові квіти - Кондитерська АртПрезент
?>