+380985335338
Аксесуари для торта - Кондитерська АртПрезент
Меню
Торти на замовлення
Вишукані та смачні торти у Львові















Цікаві статті - Арт студія "Презент"

    Аксесуари для торта

    Аксесуари для торта
    Навряд чи можна придумати кращий прикраса урочистого столу, ніж святковий торт. Особливо це стосується. свят, які відзначають значимі події життя, такі, як весілля. Однак у багатьох випадках можна не обмежуватися одним лише тортом і прикрасити його, підібравши додаткові аксесуари для торта.Вони роблять його ще більш вражаючим і цікавим, збагачуючи його дизайн. Особливо примітними можуть бути аксесуари, що прикрашають торт, який сам по собі має складною композицією. Вони стають своєрідною родзинкою його зовнішнього вигляду, доповнюючи і завершуючи його. Торт, який був воістину чудовим без них,набуває індивідуальність і стає просто чудовим. Безсумнівно, це прикраса допомагає справити враження на гостей свята. Одним з найбільш популярних варіантів є весільні фігурки. Ці аксесуари для торта зазвичай прикрашають його верхній ярус. Як правило, вони зображають нареченого і наречену.Такі фігурки молодят мають і традиційний символічний сенс - вони позначають майбутнє щастя молодої сім'ї, той шлях, який нареченому і нареченій доведеться пройти разом. Виготовляються вони тільки вручну, а значить, кожна фігурка представляє собою унікальну мініатюрну скульптуру, примітну як естетичними,так і смаковими якостями. Зовсім не обов'язково, щоб це були суворі реалістичні зображення людей. До підбору аксесуарів можна поставитися і з гумором, внісши родзинку у свято і порадувавши гостей тим, що ви вибрали не стандартний торт, який враховує індивідуальність винуватців торжества.Крім зображення молодят популярними варіантами є також фігурки, виконані у вигляді весільної машини або якого-небудь символу довгої сімейного життя (пересічних кілець, голубів в гнізді і тому подібного).
    Але невірним буде думати, що в прикраси потребує тільки весільний торт.Не в меншій мірі важливі аксесуари для торта і в разі урочистостей з приводу інших свят. Це стосується і дитячих тртов. Їх нерідко також прикрашають цукровими фігурками. Різноманітність можливих форм тут практично нескінченно і залежить тільки від фантазії клієнта та особливостей свята, яке належить відзначити.Як і у випадку тортів для дорослих, фігурки на дитячому торті можуть зображати людей. Але це можуть бути і стилізовані зображення, сценки з улюблених мультфільмів або казок дитини і багато іншого. У кожному разі, фігурки для торта, виконані з цукру, будуть не тільки правдоподібними міні-скульптурами з безліччю дрібних деталей,а й приємним на смак елементом святкового страви. Також вони можуть носити символічний або умовний характер, наприклад, зображати вік, рік народження або позначати якусь пам'ятну дату. Ви можете вибрати те, що видасться найбільш підходящим з набору вже готових дизайнів або ж запропонувати свій варіант зовнішнього вигляду аксесуара.Адже індивідуальність - це одне з найважливіших правил будь-якого подарунка, в тому числі і святкового торта.
    Солодкі фігурки - один з найпоширеніших видів аксесуарів, але далеко не єдиний. В оформленні торта має велике значення кожна дрібниця. Адже тільки гармонійний зовнішній вигляд, в якому враховані всі деталі,допоможе створити воістину святкове враження. Тому аксесуари для торта - це абсолютно особливий вид нашої продукції, про який не слід забувати незалежно від того, який саме свято вам належить зустрічати.
    Наприклад, уявімо, що мова йде про святкування весілля.В цьому випадку набір аксесуарів для святкового торат істотно залежить від того, в якому стилі буде проводитися захід. Для весілля в класичному стилі вам знадобляться аксесуари, за допомогою який ви зможете відтворити і відтворити народну весільну традицію.Каравай буде набагато органічніше виглядатимуть не на сучасній пластмасової або картонній підставці, а на рушнику, з написом «Хліб-сіль», якою в стародавні часи традиційно зустрічали гостей. Такий підхід допомагає створити святкову атмосферу, що об'єднує в єдине ціле всі події святкового дня.Якщо ж торт виконаний в сучасному стилі, йому також знадобиться відповідна підставка. В асортименті присутні і аксесуари для торта цього типу. Зрозуміло, для урочистого випадку не підійде звичайна плоска підставка без будь-яких прикрас. Тому вона повинна бути оформлена так,щоб стати частиною урочистої обстановки і вписатися в зовнішній вигляд святкового столу. Для цього підійдуть підставки, що нагадують невеликий столик, ніжка якого представляє витончену скульптуру. Правильний вибір підставки допомагає розставити акценти в оформленні столу, зробити торт більш помітним і збільшити його візуальний об'єм.При цьому наші консультанти допоможуть вам знайти саме ті аксесуари, які будуть найкраще поєднуватися з обраним дизайном торта, додатково підкреслюючи його особливості і виділяючи яскраві деталі.
    Далеко не завжди торт складається з одного ярусу. Як єдине ціле може виступати не тільки багатоярусний торт, а й кілька тортів.В цьому випадку аксесуари для торта повинні відповідати складності його конструкції. Якщо для свята потрібно замовити кілька тортів, можна придбати і підставку для них. На ній можна розташувати як мінімум два кондитерських вироби, кожне з яких саме по собі може мати досить складну форму.Завдяки цьому гостям буде зручніше спробувати кожне з них, а самі торти не будуть виглядати громіздко. Іноді занадто пишні вироби мають цей недолік, але грамотне розташування їх на підставках, продумане дизайнером, допомагає цього уникнути. Торти будуть перебувати на різній висоті, завдяки чому вони не будуть перекривати один одного. А значить, гості зможуть насолодитися їх вишуканим зовнішнім виглядом у всій красі. Розташуванню тортів на святковому столі, особливо під час святкових заходів, взагалі надають великого значення. Вони не повинні перевантажувати стіл, але в той же час пишний торт виробляє очевидно більш яскраве враження, ніж невеликий.Правильно підібрані аксесуари допомагають впорається і з цією проблемою.
    Дуже важливо, щоб торт не був чимось окремим від решти ходу торжества, а гармонійно вписувався в нього. Тому вивчаючи аксесуари для торта в нашому асортименті, ви знайдете серед них не тільки солодкі фігурки, підставки та інші елементи оформлення,але і весільні келихи. Вони є необхідним елементом композиції весільного столу і самого ритуалу весілля. Як правило, на них зображуються весільна символіка, наприклад, птахи, згорнувшись собі гніздо, і гравіруються вітальні написи. Великим попитом користуються і келихи з фотографією молодят та їх іменами.Вони покликані символізувати то єднання двох люблячих людей, яке виникає при створенні сім'ї.
    Окремо потрібно сказати про оформлення торта для інших заходів. Складні кондитерські вироби замовляють не тільки для весіль, а й для інших великих свят, наприклад, корпоративних або сімейних,на яких планується зібрати велику кількість людей. В цьому випадку вам також не обійтися без святкового оформлення. Оскільки для подібних свят нерідко вибирають торти з тістечками, знадобиться і спеціальна підставка, що підходить для них. Аксесуари для торта такого роду повинні максимально точно відповідати специфіці конкретного свята,його стилістиці, а також особливостям зовнішнього вигляду торта. Торт з тістечками, розташований на підставці, виглядає не менш масштабно, ніж будь-яке інше багатоярусне кондитерський виріб, і справляє гарне враження на гостей. Він підходить для тих випадків, коли ви хочете, щоб порівну дісталося всім, а запрошених досить багато.Цей же метод допомагає вийти з положення, якщо немає місця або часу на те, щоб розрізати на шматки для всіх гостей великі торти. Важливим аксесуаром, про який нерідко забувають, є упаковка. Її завдання не зводиться до того. щоб забезпечити збереження замовленого торта при його транспортуванні.У той час як інші аксесуари для торта покликані справляти враження вже тоді, коли він зручно розташувався на святковому столі, упаковка - це те, що першим впадає в очі. Нерідкі випадки, коли упаковка так і залишається чисто функціональною. Однак іноді вона є складовою частиною того стилю, який потрібно відтворити.Звернувшись в компанію «Арт студія презент» ви можете бути впевнені, що ваші терміни та інші вимоги щодо виконання замовлення будуть в точності дотримано і ви отримаєте саме той торт, на який розраховували, образ якого сформували у ході бесід з нашими консультантами. Аксесуари для торта - це відмінний засіб надати навіть типовому,стандартному торту індивідуальність, деяку родзинку, яка переконає всіх, що цей торт створив не за шаблоном, а призначений для конкретної людини - адресата такого чудового подарунка.


    Всі статті:
  • Дитячі торти від АртПрезент

  • Торт для хлопчика, як обрати.

  • Який дитячий торт замовити для дитини?

  • Який торт замовити хлопчику?

  • Торти львів на замовлення | Кондитерськат АртПрезент

  • Корпоративні торти у Львові

  • 🍴 Торт Баунти - пошаговый рецепт с фото. Как приготовить на Prosto-recept.com

  • Шоколадный торт. Вкусный шоколадный бисквитный торт. Рецепт как приготовить шоколадный торт дома

  • Шоколадный торт рецепт с фото, калорийность блюда

  • Шоколадный торт Прага — рецепт с фото пошагово

  • Шоколадный торт на раз, два, три - Andy Chef - блог о еде и путешествиях, пошаговые рецепты,

  • Шоколадный торт Даниэлла

  • Шоколадный торт в мультиварке простой рецепт Мультиповаренок

  • Шоколадный торт - рецепт с фото

  • Шоколадные торты рецепты с фото, пошаговое приготовление в домашних условях на Webspoon.ru
Весільні торти
Корпоративні торти
Наші контакти:

    м. Львів,
    вул. Джерельна 38, офіс 106., Біля ТЦ ФОРУМ Львів

     098 533 533 8
     096 882 59 14
       

Статті на теми:
Аксесуари для торта - Кондитерська АртПрезент
?>