+380985335338
8 гарних ідей для оформлення весілля (фото) - Кондитерська АртПрезент
Меню
Торти на замовлення
Вишукані та смачні торти у Львові















Цікаві статті - Арт студія "Презент"

    8 гарних ідей для оформлення весілля (фото)

    8 гарних ідей для оформлення весілля (фото)
    Кожна наречена мріє про ідеальну весіллі - стильною, розкішної, практичною, красивою, оригінальною ... Але найчастіше все одруження стають однотипними. Як цього уникнути? Для початку - зрозуміти, що правильна весілля зіткана з деталей і не важливих дрібниць просто не існує. Якщо будеш слідувати цьому правилу,то додатковим бонусом стане ще й значна економія коштів! Адже більшість дрібниць можна зробити своїми руками. Пам'ятай: «шик в простоті», а «все геніальне - просто».    Отже, красиві ідеї і милі деталі для оформлення твого весілля:
     
      Ідея № 1

     Після одруження молодят прийнято посипати рисом і пелюстками троянд.Це давня традиція, тим не менш, користується популярністю до цих пір. Але, як і будь-яка інша, вона з часом видозмінюється. Рис - символ багатства й родючості, троянди - символ любові і краси. Посипаючи наречену і нареченого, гості відповідно бажають їм благополуччя, любові і здорових, гарних діток, це все зрозуміло.Часто молодят посипають також монетками та цукерками. Але сучасні ідеї не перестають дивувати! У хід йдуть і конфетті, і серпантин ... Ми ж пропонуємо роздати гостям мильні міхури і маленькі дзвіночки, попередньо пояснивши їм, що до чого. Якщо ж ти зупинила свій вибір все ж на рисі,для оригінальності і ефектності можна забарвити його в різні кольори.
     Як прикрасити традицію розсипи багатства і родючості? Адже фотографії саме цього моменту - одні з найбільш справжніх, яскравих і емоційних. Чим більше гостей кидає рис і пелюстки, тим краще. Тому варто задуматися, з чого ж їм обсипати молодят.Відмінне рішення - паперові конуси! Зробити їх простіше простого. Ти сама вибираєш розмір і колірне рішення. Якщо звичайні конуси здаються тобі надто простими - декорують їх мереживом або атласною стрічкою по шву і контуру, бантиками, петелькою на руку і т.д.

    Ідея № 2
     Наречена цілий день носить в руках свій букет. Це, безсумнівно, прикрашає.Але для тих, кому це здається незручним, радимо вибрати тип весільного букета, що звільняє руки - з ручкою або петелькою, квітковий браслет або вінок і т.п. Якщо в день твого весілля за всіма прогнозами синоптиків обіцяно дощ, запасися парасолькою: одним на двох з нареченим або особистим - неважливо. А тепер уяви: букет, сумочка, парасольку,шлейф ... Ніяких рук не вистачить! Розглянь варіант парасольки-букета 2в1, запасного, зрозуміло, адже таку композицію не кинеш подружкам. Простіше кажучи, коли мереживні парасольки виходять з моди, завжди є спосіб освіжити самий звичайний парасольку, зробивши його ошатним і весільним. Тоді й дощ буде в радість!

    Ідея № 3
    Весільні келихи молодят - взагалі окрема тема. Найчастіше, з їх оформленням справи йдуть так само сумно, як і з прикрасою авто на весілля. Громіздкі банти і рюші не завжди прикрашають бокали, частіше - навпаки. В тренді - лаконічність і натуральність. Тому радимо вибрати один з варіантів:Готові келихи у весільних салонах (поєднують скло і метал) - витончено і нічого зайвого;  Розпис по стелу на замовлення (будь квітни орнамент, що підкреслює стиль і тематику весілля);  Гравіювання на келихах (дата весілля, ваші імена, особливо значущі слова чи фрази для обох) - просто і зі смаком;Живі рослини в оформленні (тут головне - не перестаратися!) - Листя, стебла, одна квітка; прикрашене днище із зовнішнього боку, ніжка - не більше, не забувайте, що вам їх ще тримати і пити з них!

    Ідея № 4
     Найкращий декор на весіллі - не тільки не дорогою, а ще й практичний. Поєднати обидва ці якості може лід. Так-так,звичайна замерзла вода може небанально і з мінімальними витратами прикрасити весільну торжество! Ми пропонуємо не крижані скульптури, а те, що можна швидко і просто зробити самим. На літній весіллі як не можна до речі буде шампанське в відерці з льодом. Як це піднести красиво? Заморозити бутони троянд у формі для льоду.Точно так само можна заморозити і невеликі квіткові композиції, і окремі квітки в будь скляній тарі - це чудово доповнить зимову або весняну весілля!

    Ідея № 5
     До речі, про скляну тару. Останнім часом дуже актуально оформляти банкетний зал і виїзну церемонію одруження мініатюрними баночками і пляшками. Напевно, тому,що з ними можна буквально творити чудеса і декорувати кожен раз по-новому! Наприклад, запалити свічки-таблетки в баночках з водою, поставити поодиноко квітки в різнокаліберні пляшки, розписати за потрібне візерунком або обернути мереживом / стрічками, наповнити водою / піском / морською сіллю будь-яких кольорів і відтінків,поставити всю цю красу на столи або підвісити в повітрі ...

    Ідея № 6
     Можуть стати в нагоді не тільки пляшечки і баночки, а й самі звичайні скляні вази. При наявності великої їх кількості можна здорово заощадити на флористики та оформленні приміщення, замовляючи не шикарні квіткові композиції, а просто квіти, багато квітів оптом - сезонних,недорогих, але всього двох або трьох типів і відтінків, щоб уникнути «наляписто». Якщо тобі потрібні пишні букети, вибирай гортензію та півонії, робиш ставку на висоту - віддай перевагу кала, гладіолуса і квітам на високій ніжці.

    Ідея № 7
     Прикрашати весілля можна не тільки живими квітами, а й живими фруктами, якщо можна так сказати.Не в якості частування, а замість власників посадкових карток, номерів столів та іншої поліграфії. Яблука, груші, сливи, абрикоси, персики, черешня, цитрусові та тропічні фрукти - вибирайте те, що більше підійде вам за кольором і настроєм!

    Ідея № 8
     Як відомо, «закохані годин не спостерігають, їм ніколи за часом стежити». А ось і дарма. Адже саме годинник і час можна зробити «фішкою» свого весілля. І оформити торжество настінними, настільними і пісковими годинами (як справжніми, так і декоративними, намальованими) буде простіше простого!
    Дерзайте! (: Натхнення вам і самих незвичайних ідей!   
    Автор статті: Анна Смирнова


    Всі статті:
  • Дитячі торти від АртПрезент

  • Торт для хлопчика, як обрати.

  • Який дитячий торт замовити для дитини?

  • Який торт замовити хлопчику?

  • Торти львів на замовлення | Кондитерськат АртПрезент

  • Корпоративні торти у Львові

  • 🍴 Торт Баунти - пошаговый рецепт с фото. Как приготовить на Prosto-recept.com

  • Шоколадный торт. Вкусный шоколадный бисквитный торт. Рецепт как приготовить шоколадный торт дома

  • Шоколадный торт рецепт с фото, калорийность блюда

  • Шоколадный торт Прага — рецепт с фото пошагово

  • Шоколадный торт на раз, два, три - Andy Chef - блог о еде и путешествиях, пошаговые рецепты,

  • Шоколадный торт Даниэлла

  • Шоколадный торт в мультиварке простой рецепт Мультиповаренок

  • Шоколадный торт - рецепт с фото

  • Шоколадные торты рецепты с фото, пошаговое приготовление в домашних условях на Webspoon.ru
Весільні торти
Корпоративні торти
Наші контакти:

    м. Львів,
    вул. Джерельна 38, офіс 106., Біля ТЦ ФОРУМ Львів

     098 533 533 8
     096 882 59 14
       

Статті на теми:
8 гарних ідей для оформлення весілля (фото) - Кондитерська АртПрезент
?>