+380985335338
Оригінальний букет нареченої з нетрадиційних матеріалів (фото) - Кондитерська АртПрезент
Меню
Торти на замовлення
Вишукані та смачні торти у Львові















Цікаві статті - Арт студія "Презент"

    Оригінальний букет нареченої з нетрадиційних матеріалів (фото)

    Оригінальний букет нареченої з нетрадиційних матеріалів (фото)
    Всі ми звикли до того, що букет нареченої повинен бути з живих квітів. Флористи усього світу придумували різні форми, структури, поєднання кольорів, щоб урізноманітнити весільні букети, внести в них оригінальну нотку. Але перейшовши головне обмеження, відкрилися нові горизонти для творчості й прояву індивідуальності.Хочеш дізнатися які? Уже замислюєшся над тим, який вибрати букет, щоб він був не тільки красивим, але і оригінальним? У цій статті ми розповімо про нові ідеї у весільних букетах, ні в одному з яких немає ні єдиного живого квітки!

    Букет нареченої ... з гудзиків

    Краще один раз побачити, ніж сто разів почути. Такі букети яскраві,неординарні і незабутні. Крім того, такий весільний букет ніколи не зів'яне і його можна зберегти хоч на все життя. Це вже новий тренд, який завойовує нові висоти з кожним днем. Ідея такого букета прийшла в голову Меган Хант із США, коли вона готувалася до власного весілля і шукала щось особливе,замість традиційного букета з живих квітів. А тепер такі весільні букети користуються популярністю по всьому світу.

    Букет нареченої ... з тканини

    Деякі умільці створюють цілі композиції, що складаються з тканини, прикрас, тих же гудзиків, пір'я та інших елементів.У підсумку виходить букет нареченої нічим не поступається традиційному, а що стосується оригінальності, у багато разів перевершує. Вони можуть бути виконані у вигляді імітації квітів з фетру або іншої щільної тканини, а можуть бути зроблені атласними хвилями з мереживними вставками.

    Букет нареченої ... з паперу

    Здивована? Ми теж здивувалися, коли в перший раз побачили такі букети. А все геніальне - просто! Є варіанти, коли з паперу вирізують гірлянди, що складаються в оригінальний букет нареченої, а є просто вирізані з паперу квіти або інші оригінальні елементи (наприклад, метелики, як на фото знизу).

    Букет нареченої ...з черепашок

    Так, так, так, і таке буває! Особливо тобі підійде такий букет, якщо твоє весілля з морською тематикою або пляжна. Звичайно, він буде трохи важче традиційного, але наскільки незвичніше! У цьому букеті черепашки замінюють бутони квітів, і виходить справжній морський букет нареченої.

    Букет нареченої ...з прикрас

    Весільний букет по праву вважається головною прикрасою нареченої. А якщо ще й він сам зроблений з прикрас, то яскравіше і красивіше букета придумати практично неможливо. Єдиний нюанс - такі букети виглядають досить громіздко, тому не перенасичуй свій образ прикрасами, в разі вибору такого букета.

    Букет нареченої ... з інших матеріалів

    Крім усього вище перерахованого, ще роблять весільні букети з пір'я, намистин, мотузок і т.д. А деякі придумують оригінальні композиції з ягід або навіть овочів.
    Уяві людства межі немає! І навіть такий класичний елемент весілля, як букет нареченої,багато примудряються зробити оригінальною фішкою всього весілля. Зважишся чи на це ти? Якщо ти не готова ризикувати настільки, але все ще хочеться оригінальних рішень, читай нашу статтю "Топ-7 оригінальних весільних букетів".


    Всі статті:
  • Дитячі торти від АртПрезент

  • Торт для хлопчика, як обрати.

  • Який дитячий торт замовити для дитини?

  • Який торт замовити хлопчику?

  • Торти львів на замовлення | Кондитерськат АртПрезент

  • Корпоративні торти у Львові

  • 🍴 Торт Баунти - пошаговый рецепт с фото. Как приготовить на Prosto-recept.com

  • Шоколадный торт. Вкусный шоколадный бисквитный торт. Рецепт как приготовить шоколадный торт дома

  • Шоколадный торт рецепт с фото, калорийность блюда

  • Шоколадный торт Прага — рецепт с фото пошагово

  • Шоколадный торт на раз, два, три - Andy Chef - блог о еде и путешествиях, пошаговые рецепты,

  • Шоколадный торт Даниэлла

  • Шоколадный торт в мультиварке простой рецепт Мультиповаренок

  • Шоколадный торт - рецепт с фото

  • Шоколадные торты рецепты с фото, пошаговое приготовление в домашних условях на Webspoon.ru
Весільні торти
Корпоративні торти
Наші контакти:

    м. Львів,
    вул. Джерельна 38, офіс 106., Біля ТЦ ФОРУМ Львів

     098 533 533 8
     096 882 59 14
       

Статті на теми:
Оригінальний букет нареченої з нетрадиційних матеріалів (фото) - Кондитерська АртПрезент
?>