+380985335338
Вибираємо ідеальний весільний торт - Кондитерська АртПрезент
Меню
Торти на замовлення
Вишукані та смачні торти у Львові















Цікаві статті - Арт студія "Презент"

    Вибираємо ідеальний весільний торт

    Вибираємо ідеальний весільний торт
    Весільний торт просто зобов'язаний бути красивим. Багато хто з нас, побачивши вдале оформлення весільного торта, вже не замислюються про те, що ж всередині за цією прекрасною «обгорткою». Але торт на весіллі грає не тільки роль елемента весільного декору, але й служить частуванням для вас і ваших гостей. Як вибрати найкращий весільний торт?
     По-перше,подбаємо про його смак. Те, що тобі необхідно буде вибрати, так це:
    Коржі. Прийшовши до кондитеру, обов'язково поцікався, які будуть коржі в твоєму торті. Професійний кондитер повинен запропонувати тобі кілька варіантів на вибір. Зазвичай у весільних тортах використовують бісквіт, але також популярний «медовик». Він може бути шоколадним,а може і ні. Вирішуйте на свій смак.
    Начинка. Будь кондитерська повинна запропонувати вам на вибір кілька видів крему. Це може бути заварний, масляний, білковий та інші. Також розрізняються смаки: ванільний, шоколадний, полуничний, вишневий, і т.д. Варіацій безліч. Крім того,часто кондитери пропонують додати в начинку шматочки фруктів (полуниці, персиків, винограду).
    Весільні торти також бувають різної форми: круглої, квадратної, овальної і навіть трикутної. Для початку визначся, яка форма тебе цікавить, а вже потім задавай відносно неї питання своєму кондитеру.У весільного торта є декілька варіантів подачі. Для цього, по-перше, існує безліч видів підставок, як звичайних, так і оригінальних. Поцікався їх наявністю у свого кондитера. Зазвичай, підставки надають на прокат або за символічну плату, але частіше із заставною сумою. Обов'язково заздалегідь уточни,щоб при подачі твого весільного торта, використовувалася вибрана тобою підставка.
     Є й інший варіант - це ярусний вид весільного торта, коли кожен ярус менше розміром і лежить на попередньому. В цьому випадку ти обійдешся без підставок, а значить, тобі не доведеться потім спеціально їхати в кондитерську, щоб повернути її.З'ясуй з кондитером, чи роблять вони торт по твоєму замовленню з вказівкою складових на твій вибір або у них є стандартні варіанти тортів, з яких ти можеш вибрати. Головне, не погоджуйся на перший-ліпший варіант, а осмислено вибери найбільш відповідний для вас.Обов'язково подивися фотографії готових весільних тортів цієї кондитерської. Постарайся упевнитися, що всі ці торти зроблені в цій кондитерській. Досить просто поставити це питання в лоб і подивитися на реакцію кондитера. Якщо є необхідність - заздалегідь принеси бажаний тобою ескіз весільного торта (якщо вони не надають таку послугу).
     Якщо ти вирішила прикрашати торт живими квітами, обговори з кондитером і флористом, як вони будуть разом працювати. Ні в якому разі не пускай це на самоплив, тому що в кінцевому підсумку може вийти так, що тобі доведеться оформляти торт квітами власноруч.
    В оформленні весільного торта використовують не тільки живі квіти,але і всілякі намистинки, стрічки і навіть фотографії. Уточни, що з декору ти повинна привезти сама, і до якого терміну, а що входить в компетенцію кондитера.
     Не затягуй із замовленням весільного торта. У хорошого кондитера завжди багато замовлень, і, може так вийде, що на твій торт у нього просто не залишиться часу, і він змушений буде відмовити.Тому заздалегідь поцікався при зустрічі, який оптимальний термін для виконання замовлення. За скільки часу ти повинна уточнити всі деталі? Коли потрібно внести передоплату і в якому розмірі?
     Бажаємо вам такий же солодкою і прекрасне життя, як і ваш весільний торт! Автор: Ольга Скрипник


    Всі статті:
  • Дитячі торти від АртПрезент

  • Торт для хлопчика, як обрати.

  • Який дитячий торт замовити для дитини?

  • Який торт замовити хлопчику?

  • Торти львів на замовлення | Кондитерськат АртПрезент

  • Корпоративні торти у Львові

  • 🍴 Торт Баунти - пошаговый рецепт с фото. Как приготовить на Prosto-recept.com

  • Шоколадный торт. Вкусный шоколадный бисквитный торт. Рецепт как приготовить шоколадный торт дома

  • Шоколадный торт рецепт с фото, калорийность блюда

  • Шоколадный торт Прага — рецепт с фото пошагово

  • Шоколадный торт на раз, два, три - Andy Chef - блог о еде и путешествиях, пошаговые рецепты,

  • Шоколадный торт Даниэлла

  • Шоколадный торт в мультиварке простой рецепт Мультиповаренок

  • Шоколадный торт - рецепт с фото

  • Шоколадные торты рецепты с фото, пошаговое приготовление в домашних условях на Webspoon.ru
Весільні торти
Корпоративні торти
Наші контакти:

    м. Львів,
    вул. Джерельна 38, офіс 106., Біля ТЦ ФОРУМ Львів

     098 533 533 8
     096 882 59 14
       

Статті на теми:
Вибираємо ідеальний весільний торт - Кондитерська АртПрезент
?>