+380985335338
Корпоративні Фуршети - види! - Кондитерська АртПрезент
Меню
Торти на замовлення
Вишукані та смачні торти у Львові















Цікаві статті - Арт студія "Презент"

    Корпоративні Фуршети - види!

    Корпоративні Фуршети - види!

    Будь-яке свято сьогодні проходить на честь тієї чи іншої події. Це може бути день народження компанії, або наприклад, новий рік. Кейтерингові компанії часто беруться за розробку певного сценарію для свята,і саме тому компанія «АртПрезент» хотіла б запропонувати вашій увазі кілька тематичних шаблонів, як приклад сценаріїв для проведення розважальних заходів. Однак пам'ятайте, що наша компанія не працює за шаблоном. Кожен наш клієнт отримає індивідуальну консультацію в ході,якої буде вирішено тип сценарію відповідний конкретно для вашого свята.
       Приклади сценаріїв для корпоративного фуршету.
    1. «Казки Шахразади».
    Свято, влаштований в кращих традиціях сходу. На свято запрошуються східні танцівниці. Крім того, всі гості на святі повинні будуть одягнути східні костюми.В програмі свята передбачаються конкурси на найкращий східний танець. Професійні танцівниці навчать гостей найпростішим танцювальним рухам, а серед чоловіків буде обраний кращий падишах. Проведення фуршетів в цьому стилі вимагає спеціального декорування приміщення. Використовуються павині пір'я, а також східні килими.Такий сценарій для свята найкраще підійде, якщо серед гостей переважають жінки тому більша частина конкурсів пов'язана з танцями.
    2. Круто ти потрапив у «вказати назву компанії».
    Даний сценарій відмінно підійде для проведення корпоративу. Суть сценарію в постійних жартах, пародіях і обіграванні інших нюансів. Всі конкурси,передбачені в даному сценарії, спрямовані на робочий процес всередині компанії. Це можуть бути питання в робочій сфері або навіть КВН на теми що стосуються діяльності компанії. Святкове приміщення оформляється співробітниками кейтеринговой компанії. В оформленні присутній банер або логотип компанії, а також ручна «стінгазета»,де на фото, кожен співробітник компанії може виявитися в зовсім смішному вигляді. Наприкінці святкового заходу, кожен співробітник пише на стінгазеті свої побажання та коментарі до фотографій інших співробітників. У даному сценарії використовуються елементи тимбилдинга.
    3. «Зірковий час».Даний сценарій відмінно підійде для компаній, які звикли відзначати свята в ритмі естрадної музики. «Зірковий час» має на увазі виступ співробітників компанії на сцені, де кожен відділ або навіть окремий співробітник повинен буде показати свою майстерність співу.Ідея сценарію побудована за принципом широко відомого проекту «Фабрика зірок». Кожен співробітник компанії повинен відрепетирувати свою пісню і виконати її на сцені вживу або під фонограму. Особливої ​​оформлення даний сценарій не передбачає.
    4. «Ковбої Дикого Заходу».
    «Ковбої Дикого Заходу» - це приклад сценарію,який відмінно підійде для проведення розважального заходу, де переважають чоловіки. Організація фуршету або проведення банкетів - все це стане хорошим приводом використовувати на святі цей сценарій. Ідея даного сценарію полягає в розподілі ролей, де чоловіки ковбої, а дами можуть стати індіанки.Всі співробітники компанії переодягаються у відповідні костюми. Сценарій передбачає командні конкурси, які націлені на підвищення лідерських якостей. Саме тому даний сценарій краще всього використовувати при великій кількості чоловіків серед співробітників компанії.
    5. «Піратські скарби».Хто не хотів би повернутися в дитинство і стати на мить однооким піратом Джеком? Даний сценарій відмінно підходить для проведення фуршетів та організації виїзних банкетів. Ідея сценарію полягає в тому, що співробітники компанії на мить стануть справжніми піратами.Усім учасникам конкурсу лунають спеціальні костюми піратів і відповідні аксесуари. Проводиться конкурс на команду кращих піратів і пошук скарбів. Даний сценарій, як і багато інших, будується на основі тимбилдинга.
    6. «Лицарі круглого столу».
    «Лицарі круглого столу» - це сценарій,спрямований на поліпшення міжособистісних відносин. Всі співробітники компанії представляються лицарями середньовіччя, а сама компанія стає державою, всередині якого є свої закони, персонажі, історії. Керівництво компанії ставати «старійшинами». Кожен співробітник компанії розповідає свою власну історію про те,як він врятував даму своєї мрії. Розповіді повинні бути підкріплені реальними подіями з особистого життя (як зустрілися, одружилися і т.д). Старійшини круглого столу вибирають дві найкращі історії та пропонують лицарям битися в бою за прекрасну даму (також вибирається старійшинами). Веселий сценарій,який часто використовують для проведення фуршету чи організації банкета.
    7. «Парфумер».
    «Парфумер» - це історія одного авантюриста - графа Каліостро, який разом зі своєю свитою прибуває на ваше торжество. Тут же граф розуміє, що кращого місця для складання формули любові просто немає.Знаменитий парфумер намагається створити унікальні духи, які будуть буквально закохувати в себе всіх тих, хто їх понюхає. У даному сценарії співробітники компанії повинні відповідати на питання графа і намагатися допомогти йому в складанні формули кохання. Свита графа розвеселить співробітників компанії різними естрадними номерами та конкурсами.У цьому сценарії співробітники компанії повинні проявити максимум імпровізації.
    8. «Міс»
    Сценарій «Міс» - це море позитивних емоцій, адже всі жінки співробітники компанії на один вечір стануть фотомоделями і продемонструють своє витонченість і красу. Даний сценарій побудований за принципом «Міс краси" тобтосуддям належить вибрати найкрасивішу жінку серед конкурсанток. Переможниця стане «Міс назва компанії». Проведення виїзних фуршетів - це яскрава подія в житті компанії, а якщо в ньому блиснути своєю красою, то свято стане зовсім незабутнім. Кожна фотомодель повинна продемонструвати свій наряд,який вона сама для себе зшила, або купила на замовлення. Журі визначає переможницю, яка отримує квіти і пам'ятні подарунки від керівництва компанії.
    9. «Хеллоуїн»
    Всі співробітники компанії присутні на торжестві переодягаються в спеціальні костюми, які можуть характеризувати як позитивних,так і негативних героїв фільму, казки і т.д. Кожен персонаж на святі придумує своє власне побажання, але таке, яке буде органічно поєднуватися з персонажем, якого символізує надітий костюм. Журі визначає переможця конкурсу на кращий костюм, і кращу імпровізацію.
    10. «Унікальний свято»Унікальний свято - це свято з індивідуальним сценарієм, який спеціально для вас розроблять співробітники кейтеринговой компанії.


    Всі статті:
  • Дитячі торти від АртПрезент

  • Торт для хлопчика, як обрати.

  • Який дитячий торт замовити для дитини?

  • Який торт замовити хлопчику?

  • Торти львів на замовлення | Кондитерськат АртПрезент

  • Корпоративні торти у Львові

  • 🍴 Торт Баунти - пошаговый рецепт с фото. Как приготовить на Prosto-recept.com

  • Шоколадный торт. Вкусный шоколадный бисквитный торт. Рецепт как приготовить шоколадный торт дома

  • Шоколадный торт рецепт с фото, калорийность блюда

  • Шоколадный торт Прага — рецепт с фото пошагово

  • Шоколадный торт на раз, два, три - Andy Chef - блог о еде и путешествиях, пошаговые рецепты,

  • Шоколадный торт Даниэлла

  • Шоколадный торт в мультиварке простой рецепт Мультиповаренок

  • Шоколадный торт - рецепт с фото

  • Шоколадные торты рецепты с фото, пошаговое приготовление в домашних условях на Webspoon.ru
Весільні торти
Корпоративні торти
Наші контакти:

    м. Львів,
    вул. Джерельна 38, офіс 106., Біля ТЦ ФОРУМ Львів

     098 533 533 8
     096 882 59 14
       

Статті на теми:
Корпоративні Фуршети - види! - Кондитерська АртПрезент
?>