+380985335338
Правила поведінки на фуршеті - Кондитерська АртПрезент
Меню
Торти на замовлення
Вишукані та смачні торти у Львові















Цікаві статті - Арт студія "Презент"

    Правила поведінки на фуршеті

    Правила поведінки на фуршеті
    Дотримуйтесь закон чотирьох «ні». Він стосується вашого зовнішнього вигляду. «Ні» - бойового макіяжу, ненатурально яскравого кольору волосся, нудотним духам і викликає одязі. Хоч фуршет - торжество неформальне, не варто виставляти на загальний огляд жіночі принади, навіть вони того заслуговують. Вкрай небажані міні-спідниці,прозорі блузки та шпильки: такий наряд натякає на легковажність і доступність його власниці. А деякі чоловіки можуть розцінити його, як заклик до активних дій. Безпрограшний варіант для фуршету - це маленьке чорне плаття. З сумок краще вибрати ту, яку можна повісити через плече. Є, і пити, тримаючи в руці ридикюль,вкрай незручно   
      Міняйте посуд. Дефілювати уздовж столу з брудним посудом не комільфо. Тому вирушаючи за новою порцією делікатесу, обов'язково прихопіть чисту тарілку. Залишати порожній келих на підносі можна тільки тоді, якщо ви заберете останній повний.   
         Вгамуєте голод будинку. Пристойні люди ходять на фуршет,щоб завести корисні знайомства і налагодити ділові контакти. Якщо ваш шлунок зрадницьки бурчить, вимагаючи терміново набити його їжею, свято спілкування загрожує перетворитися на банальне пожирання їжі.     
      Не скупіться. Якщо ви дуже голодні і велика спокуса навантажити тарілку по максимуму (А раптом що - то закінчиться?) Між тим,етикет вимагає залишати блюдо напівпорожнім. По-перше, так вам буде легше пересуватися по залу. По-друге, місце вам знадобиться, щоб, в разі необхідності, поставити чарку. По-третє, вас не приймуть за халявщіцу,яка прийшла на фуршет з єдиною метою - безкоштовно насититися і перехопити пару делікатесів для голодуючої сусідки.     
      Не змішуйте їжу та напої. На пристойному фуршеті гостям пропонують від 12 до 16 видів холодних закусок, від 1 до 3 гарячих блюд і десерт. Пам'ятайте на одну тарілку не прийнято складати різні види їжі - рибу,м'ясо солодке. Є, і пити одночасно теж не вийде, оскільки руки у вас, як не крути, тільки дві. Спочатку їжте, потім пийте. Коли подають фрукти, не вибирайте найкращі, тим самим ображаючи господарів, і залишаю гірше іншим. Беріть банан або апельсин, який дивиться на вас.     
      Не вередує.Абсолютно неприпустимо демонструвати, що посуд недостатньо добре вимита, обурено протираючи тарілку серветками або носовою хусткою. Терпіть і не морщитеся. Таку ж стійкість доведеться повторити і до страв, які вам припали до смаку. Замість того щоб кричати на весь зал,просто відкладіть на край тарілки і їжте що то інше.     
      Уникайте критики і пліток. Навіть у самій неформальній і довірчій бесіді не варто поливати брудом колег, начальство і конкурентів. Будьте впевнені: ваші слова дійдуть до вух тих, кому ці шпильки адресовані. Не згадуйте старі образи,не вантажте оточуючих особистими проблемами Доброзичливість, щира зацікавленість в тому, що розповідає вам співрозмовник, і навідні запитання - ось запорука успіху на неформальній вечірці.     
      Контролюйте час. В середньому фуршет триває 2:00. Гості вільні приходити і йти в будь-який проміжок часу.І все момент вашої появи говорить багато про що. Якщо ви хочете показати особливу схильність до господаря, приходьте до початку і йдіть в кінці. Особливий випадок - корпоративний фуршет. З'явившись на торжестві пізніше начальника, ви тим самим грубо порушите діловий етикет. Йти раніше начальника, теж є непристойним.Ще залишати фуршет дозволяється по-англійськи - не прощаючись.      Спілкуйтеся. Беріть свою сором'язливість і ходите, спілкуйтеся з потрібними людьми. Якщо ви весь вечір будите спілкуватися з келихом або мобільним телефоном, ви тим самим втратите важливість фуршету.    
        Тримайте дистанцію. Те, що ви разом розпивали напої, це не означає,що можна переходити на «ти» і спілкуватися як з найбільшою подружкою. Багато людей після фуршету втрачають роботу, тому як дозволили собі дуже багато по відношенню до важливих персон


    Всі статті:
  • Дитячі торти від АртПрезент

  • Торт для хлопчика, як обрати.

  • Який дитячий торт замовити для дитини?

  • Який торт замовити хлопчику?

  • Торти львів на замовлення | Кондитерськат АртПрезент

  • Корпоративні торти у Львові

  • 🍴 Торт Баунти - пошаговый рецепт с фото. Как приготовить на Prosto-recept.com

  • Шоколадный торт. Вкусный шоколадный бисквитный торт. Рецепт как приготовить шоколадный торт дома

  • Шоколадный торт рецепт с фото, калорийность блюда

  • Шоколадный торт Прага — рецепт с фото пошагово

  • Шоколадный торт на раз, два, три - Andy Chef - блог о еде и путешествиях, пошаговые рецепты,

  • Шоколадный торт Даниэлла

  • Шоколадный торт в мультиварке простой рецепт Мультиповаренок

  • Шоколадный торт - рецепт с фото

  • Шоколадные торты рецепты с фото, пошаговое приготовление в домашних условях на Webspoon.ru
Весільні торти
Корпоративні торти
Наші контакти:

    м. Львів,
    вул. Джерельна 38, офіс 106., Біля ТЦ ФОРУМ Львів

     098 533 533 8
     096 882 59 14
       

Статті на теми:
Правила поведінки на фуршеті - Кондитерська АртПрезент
?>