+380985335338
Ідеальний смак торта на весілля + фото - Кондитерська АртПрезент
Меню
Торти на замовлення
Вишукані та смачні торти у Львові















Цікаві статті - Арт студія "Презент"

    Ідеальний смак торта на весілля + фото

    Ідеальний смак торта на весілля + фото
    Що таке ідеальний весільний торт? Це торт, який радує не тільки оригінальним декором, відповідним під стиль весілля, але й виявляється божественним на смак. Повітряне суфле, м'який бісквіт, соковитий медовик, хрусткий горішками «Київський». Як відомо, про смаки не сперечаються,і вибрати один ідеальний за смаком весільний торт з усього розмаїття дуже важко. Навіть на королівській весіллі принца Вільяма і Кейт Міддлтон готуються два торти: один - фруктовий, а другий - шоколадний. Так що в цій статті ми згадаємо основні смаки незаслужено забутих тортів на весілля.
      Тірамісу - один з найдорожчих тортів, і,на жаль, рідкісний гість на весіллі. Тому пригощаючи гостей тірамісу, ви точно отримаєте славу оригінальної нареченої. До речі, цей ніжний італійський десерт, не обов'язково повинен мати класичний смак кави та лікеру. Алкоголь можна замінити фруктовими соками, а замість кави додати свіжу полуницю, персики, мандарини.Незмінним залишається бісквітне м'яке печиво і м'який сир маскарпоне. Приготувати даний десерт можна і порційно, прикрасивши кожну тарілку гілочкою свіжої м'яти.  
    Торт-желе теж не частий гість на весіллі. Однією їх причин є копіткість і тривалий час приготування, а також те, що торт може підтанути в жаркий літній день,тому з ним треба бути дуже акуратним. Желейний торт незаслужено залишається в тіні своїх більш популярних побратимів, оскільки він зовсім не залишається на талії і володіє освіжаючим смаком, будучи, безумовно, легким блюдом, що не може не радувати гостей в самому фіналі весільного застілля.Діставати з холодильника торт желе потрібно перед самою подачею. Доречніше за все він буде на літній весіллі. В ідеалі торт желе робиться з натуральних фруктових соків, а не їх пакетиків. Якщо ти не готова робити основний весільний торт з желе, то розглянемо варіант порційних желе в келихах. Це не дорого, різнобарвно,весело і смачно! А найбільше порадіють діти, особливо якщо вони зможуть пригоститися бокальчиком желе, не чекаючи закінчення банкету.
      Київський торт. Поєднання масляного крему, хрусткого бізе і підсмажених горіхів нікого не залишить байдужим. Цей торт є одним з найбільш солодких, ситних і оригінальних.Але в теж час він дуже повітряний. Найголовніше - приділити особливу увагу горіхів. Вони повинні бути правильно подрібнені. Занадто дрібна крихта в пил буде не помітна в торті, а й великі горіхи не дуже зручно. Також спробуй пограти зі смаком самих горіхів і замінити арахіс більш цікавими варіантами - фундуком або горіхами пекан.Пташине молоко, ще один вид оригінального торта на весілля. Ніжне суфле асоціюється з ніжним чином нареченої і дуже дивно, що про нього часто забувають в день весілля. Цей десерт також є дуже легким і не дуже страшним ворогом талії.
       Ну а якщо спробувати догодити всім, і любителям шоколаду, і поціновувачам суфле,і шанувальникам кави, то можна спробувати об'єднати кілька смаків в одному торті. Зробити це не так складно як здається. В одному багатоярусному десерти спокійно уживеться ціле асорті з тортів на весілля: різноманітні начинки, крему і смаки. Нижній ярус - бісквіт з фруктами і желе, середній «Київський», ну а самий верхній тірамісу.Якщо ще доповнити різноманітність нарізкою з фруктів і желе в келихах, то запевняємо вас, кожен з гостей знайде саме те, що буде шалено смачно саме йому, а ваш солодкий стіл буде ідеальним.
    Автор: Esperanza


    Всі статті:
  • Дитячі торти від АртПрезент

  • Торт для хлопчика, як обрати.

  • Який дитячий торт замовити для дитини?

  • Який торт замовити хлопчику?

  • Торти львів на замовлення | Кондитерськат АртПрезент

  • Корпоративні торти у Львові

  • 🍴 Торт Баунти - пошаговый рецепт с фото. Как приготовить на Prosto-recept.com

  • Шоколадный торт. Вкусный шоколадный бисквитный торт. Рецепт как приготовить шоколадный торт дома

  • Шоколадный торт рецепт с фото, калорийность блюда

  • Шоколадный торт Прага — рецепт с фото пошагово

  • Шоколадный торт на раз, два, три - Andy Chef - блог о еде и путешествиях, пошаговые рецепты,

  • Шоколадный торт Даниэлла

  • Шоколадный торт в мультиварке простой рецепт Мультиповаренок

  • Шоколадный торт - рецепт с фото

  • Шоколадные торты рецепты с фото, пошаговое приготовление в домашних условях на Webspoon.ru
Весільні торти
Корпоративні торти
Наші контакти:

    м. Львів,
    вул. Джерельна 38, офіс 106., Біля ТЦ ФОРУМ Львів

     098 533 533 8
     096 882 59 14
       

Статті на теми:
Ідеальний смак торта на весілля + фото - Кондитерська АртПрезент
?>