Торти для дітей: найпопулярніші питання і відповіді
У багатьох батьків при покупці і замовленні тортів для дітей виникають різні питання, на які ми сьогодні і постараємося відповісти найбільш точно. Питання: який торт вибрати, щоб він не викликав дитячих сліз при розрізанні? Відповідь: загалом, будь-торт, теоретично, можна розрізати і з'їсти,от тільки не кожна дитина без сліз погодитися різати і є свого улюбленого персонажа, у формі якого і буде виготовлено солодкі ласощі. У зв'язку з цим, ми не рекомендуємо вам замовляти торт у формі дитячого улюбленця. Подбайте про можливу реакцію дитини заздалегідь і замість торта, наприклад, у формі одного з смішариків, замовте торт-галявину, на якій розмістіть неїстівні фігурки тих же смішариків. З'ївши галявинку дитина ще довго буде її згадувати, граючи зі своїми любимиці. Питання : торт якого кольору краще вибрати для хлопчика і для дівчинки? Відповідь: для маленьких діток найкраще підійдуть торти, оформлені в ніжних, пастельних тонах. При цьому,традіцонной для хлопчиків вважаються кольори - блакитний і зелений, а для дівчаток - рожевий і жовтий. Однак, не варто строго відповідати і дотримуватися саме традиційних кольорових принципів. Якщо вашому хлопчику-малюкові до душі жовтий - сміливо замовляйте торт в цьому кольорі, адже головне, щоб він сподобався вашій дитині. Питання: Чи варто замовляти недорогий торт без фігурок, чи сподобається він малюкові? Відповідь: якщо ваша дитина не дуже розпещений, то навіть скромному торту без фігурок він буде радий. Якщо ви обмежені в засобах, попросіть прикрасити торт для малюка різними фруктами, адже таким чином, навіть без наявності фігурок, торт буде виглядати нарядно і яскраво,і неодмінно сподобається малишу. Питання: торт з яким покриттям краще вибрати для дитини? Відповідь: традиційними покриттями для дитячих тортів є вершки, мастика і марципан. Марципанові покриття являє собою покриття торта з маси цукру, змішаної з горіхами, мастика - покриття з цукру. Що стосується вершків,то вони можуть бути виготовлені на основі рослинної (з пальмового масла, наприклад) і тваринної (на основі молока). Вибір покриття, загалом, залежить від ваших цінових переваг, так, якщо торт покривати марципаном або мастикою його маса може збільшитися мало не в два рази, що значно відіб'ється на ціні виробу.Торти ж з покриттям з вершків будуть більш легкими, і, відповідно, більш дешевими.