+380985335338
Сервірування і прикраса весільного столу - Кондитерська АртПрезент
Меню
Торти на замовлення
Вишукані та смачні торти у Львові















Цікаві статті - Арт студія "Презент"

    Сервірування і прикраса весільного столу

    Сервірування і прикраса весільного столу
    Останнім часом нареченої в усьому світі надають сервіровці столів на весіллі величезне значення. Тому що це саме та область, де можна проявити свій творчий потенціал, втілити в життя різноманітні ідеї, і уславитися вишуканою та стильною дівчиною.
    В залежності від того, яка загальна спрямованість і тематика твого весілля,вибирається стиль, а також кольорові рішення з оформлення столів. Але в будь-якому випадку, розуміти і знати основні моменти по грамотної сервіровці весільного столу - це незмінний ознака хорошого тону.
    Скатертина
    Раніше вважалося, що скатертина на весільному столі обов'язково має бути білосніжною.Вона виглядає як не можна більш урочисто і при цьому ідеально відповідає специфіці самого свята. Але останні роки незмінно показали - білий колір втрачає свої позиції в якості основного при оформленні не тільки весільних столів, але і банкетних залів. Тому не соромся виявляти фантазію і не обмежуй себе у виборі кольору.Що стосується самої тканини, то в цьому сезоні модно поєднувати кілька видів тканин, щоб стіл виглядав повітряним, м'яким і пишним. Під скатертину обов'язково рекомендують підкладати м'яку тканину, можна фланель. Це допоможе вирівняти поверхню під приладами. На піку популярності прикраса і драпірування легкими тканинами,які служать найкращим фоном для інших елементів декору.

    Серветки
    Серветки в останні роки стали, мало не головним акцентом на весільному столі. Вони привертають до себе увагу, створюють відчуття затишку, підкреслюють смак господині торжества. Тут немає особливих правил - єдине, вони повинні легко розгортатися,щоб гість міг без проблем розгорнути її і покласти на коліна. Що стосується матеріалу: тканина обов'язково повинна бути бавовняною, м'якою. І природно, серветка повинна бути частиною загальної тематики, підкреслювати спрямованість всього торжества.

    Посадочне місце
    Важливо розуміти - перевантажувати весільний стіл великою кількістю приладів не варто.Це створить враження громіздкості і зайвої напруженості. Навпаки, останнім часом чималу популярність при сервіруванні набуває мінімалізм. Тому обмежся тільки необхідними приладами. Скляний посуд - склянки, келихи, чарки - повинні відповідати кількості пропонованих напоїв. Тарілки - за таким же принципом.Що стосується столових приладів, то вони поділяються на закусочні, рибні, основні, десертні, а також чайні та кавові ложки.

    Оформлення стільців
    Стільці теж можуть нарівні зі столами можуть служити прекрасним полотном для втілення своїх ідей в оформленні. Банти,текстильні чохли - все це додасть нотку витонченої розкоші твоєму свята.

    Прикраса квітами
    Квіти - головний елемент декору на будь-якому весільному торжестві. Їх природна краса служить незамінним окрасою будь-якого свята, тому не прогав шанс прикрасити квітами столи на своєму весіллі. Тільки врахуй,що аромат повинен бути не надто нав'язливим, так як за цілий день може набриднути твоїм гостям.

    Коли мова йде про сервіровці, не варто ні на хвилину забувати про почуття міри. Тому що зайва химерність може послужити погану службу і створити враження несмаку.
    Автор: Катя Полянчікова


    Всі статті:
  • Дитячі торти від АртПрезент

  • Торт для хлопчика, як обрати.

  • Який дитячий торт замовити для дитини?

  • Який торт замовити хлопчику?

  • Торти львів на замовлення | Кондитерськат АртПрезент

  • Корпоративні торти у Львові

  • 🍴 Торт Баунти - пошаговый рецепт с фото. Как приготовить на Prosto-recept.com

  • Шоколадный торт. Вкусный шоколадный бисквитный торт. Рецепт как приготовить шоколадный торт дома

  • Шоколадный торт рецепт с фото, калорийность блюда

  • Шоколадный торт Прага — рецепт с фото пошагово

  • Шоколадный торт на раз, два, три - Andy Chef - блог о еде и путешествиях, пошаговые рецепты,

  • Шоколадный торт Даниэлла

  • Шоколадный торт в мультиварке простой рецепт Мультиповаренок

  • Шоколадный торт - рецепт с фото

  • Шоколадные торты рецепты с фото, пошаговое приготовление в домашних условях на Webspoon.ru
Весільні торти
Корпоративні торти
Наші контакти:

    м. Львів,
    вул. Джерельна 38, офіс 106., Біля ТЦ ФОРУМ Львів

     098 533 533 8
     096 882 59 14
       

Статті на теми:
Сервірування і прикраса весільного столу - Кондитерська АртПрезент
?>