+380985335338
5 правил замовлення весільного торта - Кондитерська АртПрезент
Меню
Торти на замовлення
Вишукані та смачні торти у Львові















Цікаві статті - Арт студія "Презент"

    5 правил замовлення весільного торта

    5 правил замовлення весільного торта
    Весільний торт - це важлива частина не тільки святкового банкету, але весільних традицій. До нього приковують погляди, тому важливо, щоб зовнішній вигляд весільного торта був стильним і красивим. Він завершує весільний банкет, його смак - це те, що залишиться в пам'яті гостей самим останнім, тому важливо, щоб він був дуже смачним.Як замовити ідеальний весільний торт і не зробити фатальних помилок? Потрібно всього лише дотримуватися цих 5 правил замовлення весільного торта.

    1. Відповідність стилю весілля
    Коли ти тільки починаєш формувати образ ідеального весільного торта для твого весілля,не забудь співвіднести його дизайн із загальною стилістикою торжества. Наприклад, якщо червоною ниткою на твоєму весіллі проходить бамбук, то не забудь відобразити це і на весільному торті. Або якщо твоє весілля буде дотримуватися певних кольорів, то і весільний торт повинен бути в тій же кольоровій гамі.
    2. Грамотно ставимо завдання
    Яким повинен бути весільний торт? Звичайно, на це питання можна відповісти лише двома словами: смачним і красивим. Але цього недостатньо. Якщо роблячи замовлення в кондитерській компанії, ти скажеш всього лише цих два слова, велика ймовірність того, що на виході ти отримаєш зовсім не те, що ти представляла в своїх мріях.Тому ти повинна ретельно продумати, якого кольору, форми, висоти повинен бути весільний торт твоєї мрії. А також кількість декору, його фактура і формат, насиченість і т.д. Більш того, всі твої плани ти повинна донести до кондитера, який буде реалізовувати твої мрії. Якщо ти хочеш весільний торт певного кольору,принеси і покажи потрібний тобі відтінок. Наприклад, зелений може бути насиченим, може бути приглушеним, фісташковим, соковитим і т.д. Варіантів маса. Якщо ти не уточниш потрібний тобі відтінок, то на виході можеш отримати весільний торт зовсім не підходящий по стилю до всього торжества. Те ж саме стосується і декору. В ідеалі, знайди картинку,максимально наближену до ідеалу і продемонструй її кондитеру. Інакше готуйся до сюрпризів.
    3. Вибираємо той, який подобається саме вам
    Ти, безсумнівно, повинна враховувати переваги гостей при складанні весільного меню. Але те, що стосується торта, це з одного боку нереально, а з іншого абсолютно зайве.Весільний торт повинен відображати ваші смаки, ваші уподобання, ваші відносини, а також стиль вашого весілля. І, незважаючи на те, що твій найкращий друг любить шоколад, сестра не їсть персики, а бабуся мріє про класичний білому і пишному весільному торті, вибирай тільки те, що влаштовує тебе і твого майбутнього чоловіка. Усім не догодиш,а от зробити приємне собі в день весілля - це святе.
    4. Звертайтеся до професіоналів
    Коли замовляєш своєї весільний торт, будь впевнена в професіоналізмі кондитерської компанії або приватного кондитера. Це досить складна конструкція, створення якої вимагає досвіду і вправності у її творця.Не кажучи вже про те, щоб смак весільного торта при всій пишності екстер'єру повинен бути просто божественен. Тому вибирай кондитера по портфоліо і за рекомендаціями. А ще краще замов пробний варіант,яким ти можеш побалувати найближчого іменинника або насолодитися ним самостійно (у компанії нареченого або влаштувати собі коханій свято шлунка - вирішувати тобі).
    5. Продумуємо доставку
    Заздалегідь продумай про те, як довезти весільний торт від кондитера до місця проведення весільного банкету,щоб це не стало проблемою в день весілля. Звичайно, ти можеш попросити друзів виконати цю почесну місію. Але ми радимо все-таки замовити доставку в кондитерській компанії. Весільні торти - це складна і досить тендітна конструкція, тому краще, якщо його доставку будуть здійснювати професіонали,які роблять це не в перший раз і до того ж зможуть виправити невеликі «неполадки», що можуть виникнути під час перевезення.
    P. S. І найголовніше! Не забудьте скуштувати шматочок свого весільного торта, на який було витрачено стільки сил. Чітке планування, ретельне продумування деталей,проблеми з вибором смаку - все це коштує того, щоб в день весілля насолодитися шматочком ідеального весільного торта!
    Автор: Ольга Скрипник


    Всі статті:
  • Дитячі торти від АртПрезент

  • Торт для хлопчика, як обрати.

  • Який дитячий торт замовити для дитини?

  • Який торт замовити хлопчику?

  • Торти львів на замовлення | Кондитерськат АртПрезент

  • Корпоративні торти у Львові

  • 🍴 Торт Баунти - пошаговый рецепт с фото. Как приготовить на Prosto-recept.com

  • Шоколадный торт. Вкусный шоколадный бисквитный торт. Рецепт как приготовить шоколадный торт дома

  • Шоколадный торт рецепт с фото, калорийность блюда

  • Шоколадный торт Прага — рецепт с фото пошагово

  • Шоколадный торт на раз, два, три - Andy Chef - блог о еде и путешествиях, пошаговые рецепты,

  • Шоколадный торт Даниэлла

  • Шоколадный торт в мультиварке простой рецепт Мультиповаренок

  • Шоколадный торт - рецепт с фото

  • Шоколадные торты рецепты с фото, пошаговое приготовление в домашних условях на Webspoon.ru
Весільні торти
Корпоративні торти
Наші контакти:

    м. Львів,
    вул. Джерельна 38, офіс 106., Біля ТЦ ФОРУМ Львів

     098 533 533 8
     096 882 59 14
       

Статті на теми:
5 правил замовлення весільного торта - Кондитерська АртПрезент
?>