+380985335338
Весільний фуршет або банкет. Що вибрати? - Кондитерська АртПрезент
Меню
Торти на замовлення
Вишукані та смачні торти у Львові















Цікаві статті - Арт студія "Презент"

    Весільний фуршет або банкет. Що вибрати?

    Весільний фуршет або банкет. Що вибрати?
    Накривати пишний весільний банкет з трьома змінами блюд і урочистим розрізанням торта або ж зробити легкий весільний фуршет на пару годин і потім покинути празднетство - це один з тих болісних виборів, який належить зробити молодятам. Але якщо підійти до цього питання грунтовно, розглянути всі «за» і «проти»,то прийняти рішення можна буде цілком легко.

     Отже, найперший і головний фактор, що визначає що робити - весільний фуршет або банкет - це гроші. Звичайно ж, якщо фінанси дозволяють накрити стіл в ресторані для своїх гостей, так чому б цим не скористатися!? Адже, як часто ви ходите в ресторан,як часто ви збираєтеся такий великою компанією і, як часто у вас є такий привід для веселощів!? Так що, гуляти так гуляти! Нехай ваше весілля по-справжньому відгримить всім на радість і нехай одне з найголовніших подій у вашому житті буде відзначено з розмахом і по-панськи.Але тут може бути і інша дилема - вам сильно хочеться накрити банкет і гроші є, але все ж кошти не дозволяють замовити дорогий ресторан. В такому випадку, кращим варіантом буде - оренда кафе.
    Зрозуміло, що ресторан і кафе - це небо і земля, але повірте, краще запросити гостей у більш скромне приміщення, але не економити на столі,ніж все ж замовити ресторан, але через дорожнечу страв, сплатити тільки пару салатів і гаряче. Посудіть самі, коли ви запрошуєте людей в ресторан, природно вони налаштовуються, що їх будуть там годувати. Додайте до цього, що практично всі гості з ранку не будуть їсти, тому що приїдуть на розпис, а під час фотосесії,яка часто проходить на природі, ще більше зголодніють. І ви отримаєте цілу компанію голодних людей, які ваші салати і гаряче з'їдять за перших 20 хвилин і все одно залишаться голодними. І кому це потрібно!? Адже, голодна людина - зла людина, не дарма така приказка є. Так що, шукайте гарне, затишне,а головне акуратне і чисте кафе та замовляйте там хороший стіл з кількома змінами блюд.

     Але, якщо ж ви не можете накрити стіл ні в ресторані, ні в кафе, то відмінно виручає фуршет. Такий спосіб прийому їжі по багатьом параметрам, навіть краще банкету. По-перше, весільний фуршет можна накрити такий, що гості цілком можуть наїстися,і ви не будете переживати, що вони пішли голодними. По-друге, це за часів наших бабусь і дідусів при гулянні весілля обов'язково потрібно було влаштовувати бенкет на весь світ. Раніше весілля відзначалися по 3 дні, і весь цей час потрібно було спочивати гостей, та так, щоб животи округлювалися. Сьогодні такого, на щастя немає,люди стали розуміти красу фуршету і тому, коли ви в запрошувальних напишіть, що після церемонії гостей чекає святковий фуршет, всі будуть орієнтуватися, що рясного застілля не буде, що це легкі закуски і тому настрій у всіх буде відповідний.

     Другий визначальний фактор. Припустимо, у вас є гроші на ресторан,на хороший стіл і навіть на гуляння другого дня. Але організація всього цього вимагає абсолютно всіх ваших заощаджень, так що про весільну подорож можна забути. В такому разі, потрібно всього лише відповісти на одне питання: а весілля - це чиє свято?! Батьків? Друзів!? Ні, це ваше свято,дорогі молодята! І тому гроші ви повинні витратити виключно на себе і раз у вас стоїть питання: або розкішне гуляння або прекрасний медовий місяць, то вибирайте друге і навіть не замислюйтесь - це буде єдино вірне рішення. Так що, після розпису запрошуєте гостей на легкий фуршет, пару годин спілкуєтеся з ними,кидаєте букет незаміжнім дамам і відразу ж, у цей день вирушаєте у подорож.

     Але іноді бувають і такі ситуації: у вас є гроші і на ресторан, і на весільну подорож, але ви не хочете влаштовувати пишне гуляння. Причини тому можуть бути різні - ви не любите такі свята в принципі; у вас мало часу для весільної подорожі, Тому не хочеться витрачати ні хвилини, і ви так втомилися за період весільної підготовки від суєти, поспіху і безлічі людей - помічників, що єдине ваше бажання - швидше залишитися вдвох наодинці. Так що, змушувати себе робити щось небажане на своїй же весіллі - дурість,і якщо ви вирішите всі гроші і час витратити тільки на себе - ніхто не образиться. Адже, всі розуміють, що це ваше свято і провести його потрібно так, як хочеться вам, а не як кимось і колись прийнято.

     Удачи з вибором і щасливою вам сімейного життя.


    Всі статті:
  • Дитячі торти від АртПрезент

  • Торт для хлопчика, як обрати.

  • Який дитячий торт замовити для дитини?

  • Який торт замовити хлопчику?

  • Торти львів на замовлення | Кондитерськат АртПрезент

  • Корпоративні торти у Львові

  • 🍴 Торт Баунти - пошаговый рецепт с фото. Как приготовить на Prosto-recept.com

  • Шоколадный торт. Вкусный шоколадный бисквитный торт. Рецепт как приготовить шоколадный торт дома

  • Шоколадный торт рецепт с фото, калорийность блюда

  • Шоколадный торт Прага — рецепт с фото пошагово

  • Шоколадный торт на раз, два, три - Andy Chef - блог о еде и путешествиях, пошаговые рецепты,

  • Шоколадный торт Даниэлла

  • Шоколадный торт в мультиварке простой рецепт Мультиповаренок

  • Шоколадный торт - рецепт с фото

  • Шоколадные торты рецепты с фото, пошаговое приготовление в домашних условях на Webspoon.ru
Весільні торти
Корпоративні торти
Наші контакти:

    м. Львів,
    вул. Джерельна 38, офіс 106., Біля ТЦ ФОРУМ Львів

     098 533 533 8
     096 882 59 14
       

Статті на теми:
Весільний фуршет або банкет. Що вибрати? - Кондитерська АртПрезент
?>