+380985335338
Що таке торт з підгузників (бебі-кейк) і хто його придумав? - Кондитерська АртПрезент
Меню
Торти на замовлення
Вишукані та смачні торти у Львові















Цікаві статті - Арт студія "Презент"

    Що таке торт з підгузників (бебі-кейк) і хто його придумав?

    Що таке торт з підгузників (бебі-кейк) і хто його придумав?
    Ідея подарунка у вигляді торта з памперсів прийшла до нас з-за кордону. В Америці є звичай відзначати так званий "Baby Shower" - день, коли влаштовується вечірка на честь майбутньої мами,     що знаходиться на останніх місяцях вагітності, і її малюка. В цей день винуватицю свята обдаровують різними подарунками, дитячим одягом, предметами гігієни, Іграшками та іншими милими     штучками.
        
                            З появою одноразових підгузників було придумано оформляти їх у формі тортиків (на англ. "Baby cake" -бебі кейк) з додаванням в них різних дрібних дрібничок і підносити на baby shower. В     
    Надалі такі тортики повністю розбираються і підгузники використовуються за прямим призначенням.
        Звичайно, наші традиції відрізняються від "закордонних". Майбутні мами не влаштовують ніяких вечірок будучи вагітними. Проте традиція поздоровляти сім'ю, де народився малюк все ж є. Аякий предмет гігієни по догляду за новонародженим один з найнеобхідніших у сучасних сімей? За чим посилають в першу чергу молодого батька, в той час, коли мама з малюком ще знаходяться     в пологовому будинку? Звичайно, це одноразові підгузники (або памперси). До того ж відзначимо,що стаття витрат на памперси в сімейному бюджеті в даний час одна з найбільших, поки в будинку     є грудної малюк.
        
    Чому варто вибрати в якості подарунка торт з підгузників?Якщо ви хочете привітати маму з народженням малюка, або ж просто запрошені в гості в будинок, де є грудничок, пропонуємо вам вибрати в якості подарунка торт з підгузників, тому що:
        - Такий подарунок практичний;
        - Він оригінальний;
        - Він дарує враження та море позитивних емоцій.Він може стати як самостійним подарунком, так і забавним доповненням до основного презенту. Торти з підгузників можуть бути доповнені дитячої косметикою, дрібними предметами одягу,     іграшками. При складанні тортів підгузники не розгортаються, їх внутрішня сторона залишається недоторканою. Торт із підгузників, виконаний на замовлення, -це оригінальний і неповторний     подарунок.
                                         Можливо, ви все-таки сумніваєтеся, чи варто дарувати торт з підгузників, не впевнені в реакції обдаровуваного людини. Тоді ми підкажемо вам ще кілька ідей для подарунка новоспеченим батькам
       
     -це може бути дитяче рушник з куточком і рукавичка для купання, комплект постільної білизни, дитячі пледікі, пелюшки теплі і тонкі, пелюшки-непромокашкі, махрові простирадла, слинявчики.   
      Всі ці предмети також можуть бути оформлені у вигляді тортиків, прикрашені і замасковані таким чином, що вміст тортика буде повною несподіванкою.Більше того, різні дрібні предмети     одягу такі, як шкарпетки, колготки, слюнявчики, махрові серветки можуть бути оформлені у вигляді чарівних букетів.
    До питання про гігієну памперсів,з яких виготовляються торти.    
     Ми збираємо наші торти в приміщенні, вільному від тютюнового диму і домашніх тварин, на чистій поверхні, покритої проутюженной тканиною. Відомо, що в заводських пачках підгузники складені     вдвічі. В процесі виготовлення композиції підгузник не розкривається, він так і залишається складеним удвічі.Його внутрішня сторона залишається чистою.
        Крім того, ми не продаємо наші торти зі складу, наша продукція виготовляється завжди спеціально під замовлення конкретного клієнта. Цим ми уникаємо додаткового "запилення"     наших подарункових наборів.Після складання торти упаковуються в квіткову плівку і транспортуються в такому вигляді, знову ж таки з метою збереження в чистоті їх вмістом.                       
             Ми розуміємо, що новонароджений малюк дуже вразливий до факторів зовнішнього середовища, має дуже тонкою, чутливою шкірою,особливо протягом перших трьох місяців. І якщо ви вирішили на народження     малюка подарувати торт з підгузників, радимо вибирати їх розмір на виріст. В середньому, за статистикою за перші 3 місяці малюк додасть у вазі близько 3 кілограмів (плюс мінус 1,5 кг).
    Тому ми     найчастіше використовуємо підгузники, розраховані на вагу дитини від 4 до 9 кг.     Не забувайте, що всі інші складові (іграшки, одяг, постільні приналежності) подарункових наборів також повинні пройти спеціальну обробку перед безпосереднім використанням.


    Всі статті:
  • Дитячі торти від АртПрезент

  • Торт для хлопчика, як обрати.

  • Який дитячий торт замовити для дитини?

  • Який торт замовити хлопчику?

  • Торти львів на замовлення | Кондитерськат АртПрезент

  • Корпоративні торти у Львові

  • 🍴 Торт Баунти - пошаговый рецепт с фото. Как приготовить на Prosto-recept.com

  • Шоколадный торт. Вкусный шоколадный бисквитный торт. Рецепт как приготовить шоколадный торт дома

  • Шоколадный торт рецепт с фото, калорийность блюда

  • Шоколадный торт Прага — рецепт с фото пошагово

  • Шоколадный торт на раз, два, три - Andy Chef - блог о еде и путешествиях, пошаговые рецепты,

  • Шоколадный торт Даниэлла

  • Шоколадный торт в мультиварке простой рецепт Мультиповаренок

  • Шоколадный торт - рецепт с фото

  • Шоколадные торты рецепты с фото, пошаговое приготовление в домашних условях на Webspoon.ru
Весільні торти
Корпоративні торти
Наші контакти:

    м. Львів,
    вул. Джерельна 38, офіс 106., Біля ТЦ ФОРУМ Львів

     098 533 533 8
     096 882 59 14
       

Статті на теми:
Що таке торт з підгузників (бебі-кейк) і хто його придумав? - Кондитерська АртПрезент
?>