+380985335338
Торт для компанії - Кондитерська АртПрезент
Меню
Торти на замовлення
Вишукані та смачні торти у Львові















Цікаві статті - Арт студія "Презент"

    Торт для компанії

    Торт для компанії
    Коли Ваша організація або фірма збирається відзначити торжество, найефектнішим подією свята має стати яскравий і оригінальний, надзвичайно смачний торт. Торт для компанії краще всього замовити у професійних кондитерів. Створений для персонального замовлення, з урахуванням всіх Ваших вимог і уподобань,торт для компанії - стане прекрасною альтернативою корпоративному застілля з незмінними банальними бутербродами і тістечками. Наша кондитерська Аріана виробляє будь-які торти - від класичних моделей з бездоганним дизайном до альтернативних тортів у формі об'ємних фігур.
         Корпоративні вечірки нерідко проходять з приводу ювілею компанії,Днів народження, за календарним святам і до успішного завершення угоди. Торт для компанії будівельного профілю - можна замовити індивідуально, щоб наші майстри створили кондитерський шедевр, що відповідає тематиці фірми. Це може бути - унікальний солодкий макет вибудуваного будинку або будівельного майданчика з баштовими кранами,сяючими солодкої глазур'ю. Торт для компанії медичного закладу дизайнери придумають у вигляді знайомих предметів з медичного обладнання.
    Торт для компанії військових можна створити у формі об'ємного потужного танка або літака, корабля або солодкого макета військової тематики.Незвичайні моделі святкових тортів вимагають особливого мистецтва приготування і художнього таланту професійних кондитерів. Фахівці фабрики Аріана підкажуть найкращий варіант і торт для компанії - вразить будь-яку уяву Ваших співробітників. Якість інгредієнтів святкового торта Аріана завжди залишається бездоганним.Ми виробляємо свої ласощі виключно з натуральних продуктів, в тому числі і низькокалорійні вироби на рослинній основі.
    Торт для компанії буде виглядати ефектно й дивно, якщо він буде створений у вигляді об'ємного герба компанії або логотипу. Солодкі вітальні написи - також предмет кондитерського мистецтва. Художники Аріани, За допомогою спеціальних кондитерських інструментів відтворять красиву цифру ювілейної дати компанії або віртуозно напишуть на його поверхні теплі і зворушливі слова. Особливою популярністю сьогодні користується торт для компанії у вигляді розкішного автомобіля. Це справляє незмінний фурор і захоплені емоції. Авто торт,який з'являється в розпал корпоративного вечора, завжди викликає шквал радісних оплесків.
    Ще кілька десятиліть тому, торт для робочого колективу набували на прилавках гастрономів. Ці серійні моделі мало чим відрізнялися один від одного і були банальним десертних стравою.У наш час з'явилася ціла індустрія корпоративних тортів. З розвитком нашого суспільства, багато компаній бажають якісно і зі смаком проводити свої святкові заходи. Веселі цікаві корпоративи допомагають втомленим співробітникам зняти напругу, відчути радість життя,змінивши серйозний статус ділового клерка на жарти і сміх в приємній компанії. Незвичайний оригінальний торт покликаний зробити такі вечірки - неймовірно ефектним розвагою. Фабрика Аріана володіє високими технологіями кондитерського виробництва, і володіє сучасним обладнанням, яке створює воістину кулінарні шедеври.Спеціальний принтер друкує солодкими різнобарвними кремами будь-який цифровий малюнок. Ця техніка створює унікальні фото торти - чудо 21 століття. Самим запаморочливим тортом для компанії стане торт-комп'ютер або ноутбук, на екрані якого, буде солодке їстівне зображення всього колективу або іменинника. За допомогою комп'ютерних програм,можна змоделювати на торт будь колаж або комбіновані фото. Ювіляра можна зобразити в компанії світових знаменитостей, зробивши монтаж, або на мальовничому березі океану. Вже жодне корпоративне торжество не обходиться без унікального торта до веселого застілля. Багато компаній замовляють торт-фуршет, кожен шматочок якого,буде загорнутий в окрему тарталетки, не порушуючи при цьому кондитерської композиції. Улюблений корпоративами варіант - приголомшливий шоу торт з сюрпризом всередині. Такі торти ми запозичили у Америки, яка придумала подібний варіант ще під час І світової війни. Шоу торт спочатку був задуманий багатоярусним колосом з різних шарів начинки,усередині якого сиділа дитина або клоун, вбраний казковим персонажем. У ті часи, через відсутність хороших продуктів, шоу торт готували у вигляді муляжу, і лише один з ярусів випікався з недорогих компонентів. Сьогодні торт шоу - популярний замовлення кондитерських. Він буває комбінованим і цілісним - на будь-який смак замовника.Корпоративний торт - це прекрасний подарунок компанії за плідні робочі будні!


    Всі статті:
  • Дитячі торти від АртПрезент

  • Торт для хлопчика, як обрати.

  • Який дитячий торт замовити для дитини?

  • Який торт замовити хлопчику?

  • Торти львів на замовлення | Кондитерськат АртПрезент

  • Корпоративні торти у Львові

  • 🍴 Торт Баунти - пошаговый рецепт с фото. Как приготовить на Prosto-recept.com

  • Шоколадный торт. Вкусный шоколадный бисквитный торт. Рецепт как приготовить шоколадный торт дома

  • Шоколадный торт рецепт с фото, калорийность блюда

  • Шоколадный торт Прага — рецепт с фото пошагово

  • Шоколадный торт на раз, два, три - Andy Chef - блог о еде и путешествиях, пошаговые рецепты,

  • Шоколадный торт Даниэлла

  • Шоколадный торт в мультиварке простой рецепт Мультиповаренок

  • Шоколадный торт - рецепт с фото

  • Шоколадные торты рецепты с фото, пошаговое приготовление в домашних условях на Webspoon.ru
Весільні торти
Корпоративні торти
Наші контакти:

    м. Львів,
    вул. Джерельна 38, офіс 106., Біля ТЦ ФОРУМ Львів

     098 533 533 8
     096 882 59 14
       

Статті на теми:
Торт для компанії - Кондитерська АртПрезент
?>