+380985335338
Дитячі торти - Кондитерська АртПрезент
Меню
Торти на замовлення
Вишукані та смачні торти у Львові















Цікаві статті - Арт студія "Презент"

    Дитячі торти

    Дитячі торти
    Як відомо, всі діти люблять солодке. Без смачних кондитерських виробів не обходиться жоден дитяче свято. А центральне місце на святкових столах незмінно займають дитячі торти. Вони можуть бути самих різних форм і розмірів, від порівняно простих тортів, виконаних за традиційними рецептами, до ексклюзивних кондитерських виробів,створених за індивідуальними проектами. Поспілкувавшись з нашими консультантами, ви зможете підібрати найкращий варіант для будь-якого свята, що проводиться вдома або в школі, для будь-якої кількості гостей. Якісний торт сподобається як гостям, так і самому герою торжества. Зрозуміло, подбає про підготовку смачного подарунку варто заздалегідь,але компанія «Аріана» виконує і термінові замовлення на виготовлення тортів. Чим же дитячі торти відрізняються від дорослих? Перш за все, потрібно враховувати, що діти - чи не найвимогливіші клієнти. Це стосується практично всього - наприклад, на виставі або поданні вони моментально відчувають фальш. А ось речі, зроблені з любов'ю,вони також миттєво дізнаються і високо цінують. При виготовленні кондитерських виробів для дітей особлива увага приділяється не тільки їх зовнішнім оформленням, яке в першу чергу привертає увагу маленьких ласунів, а й складом. Звичайно, високі вимоги якості дотримуються при виготовленні як дитячих, так і дорослих тортів.Але відносно продуктів для дітей часто виникають особливі вимоги. Торт, що вийшов в результаті, може бути не тільки смачним, але і корисним. Ви можете бути впевнені, що він буде мати саме той смак, який сподобається вашій дитині.
    Дитячі торти можуть мати різноманітну форму. Великим попитом користуються, наприклад, торти у формі машин.Для дітей зазвичай більш цікаві не моделі реальних автомобілів, а яскраві і барвисті торти-машини в стилі їх улюблених мультиків. При їх створенні використовуються безпечні харчові барвники, так що на подібні вироби можна не тільки милуватися, але і з апетитом з'їсти їх. Зазвичай такі торти замовляють для хлопчиків, на день народження,іменини чи якийсь інший свято.
    Дівчаткам же напевно сподобається такий різновид кондитерських виробів, як торт-принцеса. І це зовсім не стилізоване зображення. Оформлення торта може бути досить деталізованим, що створює правдоподібний і красивий образ. Торт у формі принцеси в пишному бальному платті,про який мріють багато дівчаток, безсумнівно, буде користуватися успіхом на дитячій вечірці і приверне увагу гостей. А смак високоякісного марципана не обдурить очікувань, викликаних прекрасною формою.
    Дитячі торти відрізняються величезною різноманітністю. Ще один популярний варіант - це кондитерські вироби,які представляють собою сценки з відомих мультфільмів. Персонажів із зарубіжної або вітчизняної мультиплікації, полюбилися дітям, можна зобразити на торті або ж представити у вигляді об'ємних фігурок. Можна відтворити й цілі сцени, наприклад, епізоди з улюблених казок. В цьому випадку дуже важливо,щоб ці мініатюрні фігурки були впізнаваними, інакше враження від усього торта в цілому змаститься. Наші майстри з успіхом справляються з подібними завданнями, створюючи торти з ексклюзивним оформленням, приголомшливі не тільки дітей, а й дорослих різноманітністю форм і фарб.Сучасні технології дозволяють створювати дитячі торти практично будь-якої форми. Отже, ви можете за допомогою наших дизайнерів створити торт, що відображає інтереси та інтереси дитини. Це може бути, наприклад, шахова дошка з фігурами, музичний інструмент, палітра для малювання або щось інше - можливості практично безмежні.В основі таких тортів зазвичай марципан, але існують і варіанти з різноманітними начинками.
    Зрозуміло, різноманітність стосується не тільки самої форми, а й зовнішнього вигляду тортів. Ступінь правдоподібності подібної солодкої моделі значимого предмета ви можете вибирати на свій розсуд, варіюючи її деталізованих зображень, до зовсім схематична,нагадують дитячі малюнки. До речі, ще одне популярний спосіб оформлення, який нерідко прикрашає дитячі торти - це фотографія героя торжества. Використання сучасних харчових фарб дозволяє з високою точністю відтворювати будь-які зображення. Побачивши торт з власним портретом, дитина навіч переконається в тому,що його цінують дійсно винятковим чином. Використання різноманітних барвників нітрохи не позначається на смаку торта, який за рахунок своєї ексклюзивності може здатися гостям навіть смачніше звичайного.
    Окрему слід сказати про те, яке значення дитячі торти грають на шкільних святах, коли відзначаються різні дати,пов'язані з навчанням. Адже це може бути не тільки перше вересня, а й інші знаменні дні - від «випускного» дня закінчення дитячого саду, який нерідко святкують сучасні сім'ї, до шкільного випускного. Іноді святкують не тільки початок, а й успішне закінчення навчального року. Для подібних випадків можна виготовити торти навчальної тематики, Наприклад у формі стопки книг, розкритої зошити, підручника або навіть табеля з відмінними оцінками. Подібні солодкі подарунки не тільки прикрасять святковий стіл, а й безумовно піднімуть настрій.
    На шкільне свято можна зібрати лише найближчих друзів або ж цілий клас.А в багатьох школах прийнято в день народження пригощати своїх однокласників солодощами. Тому батьків школярів, безсумнівно, зацікавлять не тільки дитячі торти, але також пироги і тістечка. З їх допомогою легко пригостити цілий шкільний клас, не виходячи при цьому за рамки розумного бюджету, так, щоб святкового частування вистачило всім. Тістечка можуть бути як приготованими по відомим практично кожному з дитинства рецептами, що вже стали класичними, так і оригінальними. А солодкі або ситні пироги сподобаються всієї компанії.
    Серед такого величезного розмаїття цілком можна розгубитися. Наші консультанти завжди допоможуть вам підібрати дитячі торти,дадуть поради та рекомендації і посприяють реалізації ваших задумів. Завжди існує можливість підбору рішень для різного рівня витрат, передбачуваної кількості учасників свята, його стилістики і конкретної причини торжества. Гарна дитяча книга відрізняється тим, що її цікаво читати і дорослим.Це ж вірно і щодо якісного торта для дітей. Замовивши його у нас, ви можете бути впевнені, що це кондитерський виріб стане справжньою прикрасою святкового столу і доставить масу позитивних емоцій як дітям, так і дорослим. Нерідко дитячі торти прикрашають написами, що містять вітальні слова та побажання. Здавалося б,це досить банальний варіант оформлення, що зустрічається чи не частіше за інших. Але і його можна урізноманітнити. Особливо оригінальні написи будуть цікаві саме дітям, яких приваблює все яскраве і незвичайне. Вітання можна написати незвичайним шрифтом, з використання різнокольорових літер або схематичних зображень. Крім того,пофантазувати можна і на тему самої написи. Не обмежуйтеся шаблонними поздоровленнями. Написати можна і забавне вислів, і фрагмент вірша, і короткий афоризм, прикрашений орнаментом. Подумайте про те, що саме дитині буде найбільшою мірою приємно почути.
    Дитячі торти - це досить складні кондитерські вироби,але звернувшись до нас, ви будете позбавлені від подальших турбот аж до доставки готового продукту. Якщо раніше вам здавалося, що замовлення торта - це складний захід, що вимагає великих витрат, і простіше купити торт в магазині - це не так. Як правило, торт, придбаний в супермаркеті, не буде виглядати оригінальним, навпаки - буде відчутно,що це типовий виріб, яких продається безліч. Але ж діти дуже цінують увагу та індивідуальний підхід. Отже, якщо ви дійсно хочете порадувати вашої дитини, замовте торт у нас. Ви отримаєте можливість створення ексклюзивного дизайну, підбору начинки за смаком, або ж виберете з безлічі унікальних моделей,присутніх в каталозі. Смачні і свіжі дитячі торти - це кондитерський виріб, який прикрасить будь-який святковий стіл. Вам не доведеться шукати підходящий торт по магазинах, оскільки ви зможете замовити не лише виготовлення торта, але і його доставку. Це означає,що головна прикраса святкового столу опиниться на своєму місці точно в призначений термін. Щоб порадувати дітей, для них можна підібрати саме такий торт, який найкращим чином відповідає їхнім смакам. Запорукою того, що це вдасться зробити, є найширший асортимент дитячих тортів, представлений на сайті.


    Всі статті:
  • Дитячі торти від АртПрезент

  • Торт для хлопчика, як обрати.

  • Який дитячий торт замовити для дитини?

  • Який торт замовити хлопчику?

  • Торти львів на замовлення | Кондитерськат АртПрезент

  • Корпоративні торти у Львові

  • 🍴 Торт Баунти - пошаговый рецепт с фото. Как приготовить на Prosto-recept.com

  • Шоколадный торт. Вкусный шоколадный бисквитный торт. Рецепт как приготовить шоколадный торт дома

  • Шоколадный торт рецепт с фото, калорийность блюда

  • Шоколадный торт Прага — рецепт с фото пошагово

  • Шоколадный торт на раз, два, три - Andy Chef - блог о еде и путешествиях, пошаговые рецепты,

  • Шоколадный торт Даниэлла

  • Шоколадный торт в мультиварке простой рецепт Мультиповаренок

  • Шоколадный торт - рецепт с фото

  • Шоколадные торты рецепты с фото, пошаговое приготовление в домашних условях на Webspoon.ru
Весільні торти
Корпоративні торти
Наші контакти:

    м. Львів,
    вул. Джерельна 38, офіс 106., Біля ТЦ ФОРУМ Львів

     098 533 533 8
     096 882 59 14
       

Статті на теми:
Дитячі торти - Кондитерська АртПрезент
?>