+380985335338
Святкові торти - Кондитерська АртПрезент
Меню
Торти на замовлення
Вишукані та смачні торти у Львові















Цікаві статті - Арт студія "Презент"

    Святкові торти

    Святкові торти

    Святкові торти

    Мабуть, жодне свято не обходиться без солодощів. Їх існує безліч. Це можуть бути і цукерки з різноманітними начинками, і солодкий зефір, і шоколад, і ягідні джеми. Але центральне місце серед солодких страв, безсумнівно, займають святкові торти .Вони будуть добре виглядати як на великих заходах, наприклад, присвячених знаменним подіям у житті організації, так і на домашніх урочистостях. Без торта не обійдуться і свята, відзначають значимі етапи життєвого шляху - дні народження та ювілеї, шкільний випускний і успішний захист диплома, весілля і народження дитини.Багатьом людям подобається відзначати не тільки загальноприйняті свята, а й те, що значимо особисто для них - сімейна пара може з теплом згадувати день своєї першої зустрічі, а діти люблять студенти можуть відзначити не тільки початок і кінець навчального року, а й, наприклад, успішну здачу сесії.

    Іншими словами, варіантів стільки ж,скільки і людей, і набагато приємніше, якщо на столі будуть святкові торти , виготовлені спеціально для цього заходу, а не стандартні варіанти, які можна купити в будь-якому магазині. Добре підібране оформлення святкового столу принесе задоволення як гостям, так і героям торжества. Адже торт,дизайн якого створювався з конкретного приводу, з урахуванням ваших уподобань - це знак уваги, яка приділяється значимого події вашого життя. Сучасні технології дозволяють додати торту практично будь-яку форму. Надалі про це буде розказано докладніше, а поки відзначимо, що різноманітність форм, які може прийняти торт,прикрашає ваш святковий стіл, обмежене тільки вашою фантазією.

    Якими ж можуть бути святкові торти ? Перш за все, їх зовнішній вигляд може відрізнятися в залежності від того, призначаються вони для дітей або для дорослих. Для дитячих свят часто замовляють торти, які виконані у формі автомобілів.Будучи виконаними в «мультяшному» стилі, вони дуже подобаються дітям. Крім того, звичайно, вони, як і будь-які інші вироби нашої кондитерської фірми, дуже смачні. Можливі й більш складні рішення тортів для дітей. Це можуть бути, наприклад, кондитерські вироби у формі принцес - такі торти дуже подобаються дівчаткам.А цукрові фігурки дозволяють в найдрібніших деталях відтворювати сцени з мультфільмів або казок. На гостей справить враження подібне оформлення святкового столу, яке незмінно викликає захват не тільки у дітей, а й у дорослих.

    Не меншим розмаїттям відрізняються і святкові торти ,призначені для дорослих свят. Для масштабних корпоративних вечірок підійдуть шоу-торти, настільки великі, що всередині може сховатися людина. Вони є вже не просто частиною урочистої сервіровки, але і значущим елементом свята, вписаним в його сценарій. Сама поява такого торта може бути обставлено дуже переконливо.Як правило, корпоративні заходи збирають велику кількість людей. Для того, щоб усім дісталося досить частування, можна вибрати торти з тістечками. Вони можуть являти собою досить складні композиції, встановлені на спеціальних підставках. Центральний великий торт стає основою, яка оточується тістечками,витриманими в тому ж стилі або, навпаки, відрізняються.

    Одним з найбільш пам'ятних сімейних торжеств для багатьох людей є весілля. Свято нерідко затягується на кілька днів, і виходить, одним тортом, швидше за все, буде не обійтися. Святкові торти, що виготовляються на весілля, мають велике символічне значення. Наприклад,фігурки молодят, якими нерідко увінчують весільні торти, символізують їх майбутню спільне життя. Ще один популярний варіант прикраси для торта - фігурка у вигляді весільного лімузина (позначення багатства), голуби у гнізда (щасливе життя), переплетені кільця. Як правило, молодята хочуть, щоб торт не просто був вдало прикрашений,але і щоб відрізнявся від усіх інших. В такому випадку на нього можна розмістити, наприклад, фотографію подружжя.

    Велике значення має і напис, якої прикрашають торт. Адже навіть ті, хто купує святкові торти, які мають стандартний або близький до стандартного дизайн можуть захотіти прикрасити їх оригінальної написом.Навіть ця невелика деталь вже додасть солодкого подарунку індивідуальність. Особливо незвичайними можуть бути написи, які роблять на тортах до дня народження. Вона може містити в собі традиційні побажання здоров'я або удачі, а може в гумористичній формі обігравати інтереси або інтереси адресата. Це ж стосується і написів на тортах,присвячених професійним святам. Якщо ж мова йде про виготовлення торта до корпоративного свята, особливе значення може набувати точність виконання завдання. Адже в даному випадку необхідно, щоб точно були відтворені фірмові кольори, символіка або стиль.Сучасні технології дозволяють з високою точністю відтворювати на поверхні торта будь-які фотографії, написи та інші зображення. Зрозуміло, це не робить ніякого впливу на смак торта, оскільки застосовуються високоякісні харчові барвники.

    Ще одна поширена тематика для тортів - це професії,хобі та захоплення винуватця торжества. Завдяки тому, що святкові торти можуть мати будь-яку форму, ви можете приємно здивувати адресата поздоровлення, представивши йому їстівне зображення того, що він так любить. Це може бути, наприклад, музичний інструмент, комп'ютер, книга або зошит, палітра з фарбами або що-небудь ще,що має відношення до хобі або улюбленого заняття. При цьому залишається можливість вибору і начинки торта відповідно до своїх уподобань. У поєднанні з методиками нанесення на поверхню торта зображень, ці технології дозволяють створювати мініатюрні солодкі скульптури, що виробляють враження на гостей як примітним зовнішнім виглядом,так і відмінним смаком.

    Кожне свято відзначається в певну дату. Тому дуже важливо, щоб святкові торти виготовлялися точно в строк. Звертаючись в нашу кондитерську фірму ви можете бути впевнені в тому, що ваші вимоги щодо строків будуть дотримані в точності.Ви можете обговорити можливість виготовлення торта заздалегідь або ж за додаткову плату здійснити термінове замовлення. У будь-якому випадку, ви можете планувати свято так, як ніби торт вже у вас є. Терміни будуть дотримані, і господарі і гості залишаться повністю задоволеними святом. Велике значення надається і якості продуктів.Це стосується всього асортименту продукції, що виготовляється у нас кондитерської продукції, а в особливості дитячих тортів та їх компонентів. Вважається, що діти - вимогливі клієнти, миттєво замечающие недоліки і реагують на них. А вони завжди залишаються задоволені нашою продукцією.

    В даний час святкові торти нерідко купуються в магазині. Здавалося б, у цього дійсно є певні переваги. Торти, придбані готовими в супермаркетах, дешевше, і у вас є певний вибір. Але достатньо лише заглянути в каталог на сайті, щоб зрозуміти, наскільки вибір магазинних тортів біднішими,ніж при виготовленні тортів на замовлення. Навіть у великому супермаркеті ви можете вибирати лише з деякої кількості типових варіантів зовнішнього вигляду і начинки. Крім того, ви не завжди можете точно дізнатися, як довго торт вже пропадав на полиці. Замовивши торт у кондитерській фірмі, ви купуєте кондитерський виріб,яке буде виготовлятися спеціально для вас, з урахуванням ваших вимог і специфіки конкретного свята до призначеного вами терміну. Індивідуальний підхід дозволяє створити такий торт, який справить гарне враження на всіх гостей.

    Як ви бачите, святкові торти відрізняються величезною різноманітністю.У найширшому асортименті знайдуться варіанти буквально на всі випадки життя. Якщо ви захотіли відзначити випускний або успішну здачу іспитів, весілля або ювілей спільного життя, свій день народження або день народження компанії, в якій працюєте - у всіх цих випадках без торта дійсно не обійтися. Набагато приємніше отримувати подарунок,адресований особисто вам, чим безособовий, стандартний, хоча і не має ніяких недоліків предмет. Те ж саме вірно й відносно святкових тортів. Дуже важливо, щоб були враховані особливості конкретного свята, адже тоді торт буде радувати всіх учасників торжества не тільки своїм неперевершеним смаком, а й оригінальним зовнішнім виглядом.Яким саме він буде - класичним або незвичайним, пишним або строгим, а може бути, цікавим або забавним - вирішувати вам.


    Всі статті:
  • Дитячі торти від АртПрезент

  • Торт для хлопчика, як обрати.

  • Який дитячий торт замовити для дитини?

  • Який торт замовити хлопчику?

  • Торти львів на замовлення | Кондитерськат АртПрезент

  • Корпоративні торти у Львові

  • 🍴 Торт Баунти - пошаговый рецепт с фото. Как приготовить на Prosto-recept.com

  • Шоколадный торт. Вкусный шоколадный бисквитный торт. Рецепт как приготовить шоколадный торт дома

  • Шоколадный торт рецепт с фото, калорийность блюда

  • Шоколадный торт Прага — рецепт с фото пошагово

  • Шоколадный торт на раз, два, три - Andy Chef - блог о еде и путешествиях, пошаговые рецепты,

  • Шоколадный торт Даниэлла

  • Шоколадный торт в мультиварке простой рецепт Мультиповаренок

  • Шоколадный торт - рецепт с фото

  • Шоколадные торты рецепты с фото, пошаговое приготовление в домашних условях на Webspoon.ru
Весільні торти
Корпоративні торти
Наші контакти:

    м. Львів,
    вул. Джерельна 38, офіс 106., Біля ТЦ ФОРУМ Львів

     098 533 533 8
     096 882 59 14
       

Статті на теми:
Святкові торти - Кондитерська АртПрезент
?>