+380985335338
Чи можливий фуршетний стіл на весіллі? - Кондитерська АртПрезент
Меню
Торти на замовлення
Вишукані та смачні торти у Львові















Цікаві статті - Арт студія "Презент"

    Чи можливий фуршетний стіл на весіллі?

    Чи можливий фуршетний стіл на весіллі?
    Фуршетний стіл не дозволить весіллі перетворитися на традиційне застілля, а гості будуть активніше брати участь у запропонованих конкурсах і танцях. Для молодіжної весілля це ідеальний варіант. Якщо ж на весіллі присутні літні люди, діти, потрібно передбачити місце, де б вони могли посидіти і відпочити.
    Фуршетний стіл: особливості сервіровки
    Сервірування може бути як односторонньою, так і двосторонньої. Односторонню використовують для того, щоб виділити стіл для молодят і почесних гостей. Найчастіше на весіллях використовується двостороння сервіровка фуршетного столу.
    У центрі залу розміщується стіл з закусками,сервіровка якого починається з розстановки кришталевої або скляного посуду. Не варто забувати і про весільні свічки. У центрі стола розташовуються квіти, фрукти, спиртні і охолоджуючі напої. Іноді, особливо якщо гостей багато, для напоїв виділяють спеціальний столик.
    Потім на фуршетний стіл ставлять тарілки стопками по 6-8 штук,та столові прилади. Незадовго до приходу гостей, виносять закуски і рівномірно розміщують. Біля кожної страви обов'язково повинні бути щипці і соусниці. Додатково ставлять сіль і перець. Соки подають у скляних глечиках, а для того, щоб розкрився букет, червоні вина відкорковують за півгодини до приходу гостей.Якщо ви замовили ресторан для весілля, то там повинні знати всі нюанси фуршетного столу.
    Основний принцип сервіровки фуршетного столу - розставити страви, посуд і прилади так, щоб всім гостям було зручно підійти до столу і наповнити тарілку, не заважаючи при цьому оточуючим.
    Чи варто наймати офіціантів, вирішувати Вам.Якщо весілля передбачається бути демократичною, а основна маса гостей - молоді люди, можна обійтися і без обслуговування. У разі багатолюдній весілля краще вдатися до послуг декількох офіціантів. Протягом вечора вони забирають брудний посуд, порожні пляшки, стежать, щоб на столі не закінчувалася їжа. А після допоможуть прибрати фуршетний стіл,і навести порядок в залі.
    Варіанти меню весільного фуршету При виборі напоїв орієнтуватися краще на власний смак. Звичайно, уявити весільний фуршет без шампанського неможливо. Доречні будуть білі і червоні вина, коньяк і пунш. З охолоджуючих напоїв - мінеральна вода, як газована, так і без газу, натуральні соки, морси.Традиційно по закінченню фуршету, подається кави.
    Переважну частину меню фуршетного столу складають різноманітні холодні закуски. Канапе, тарталетки, бутерброди. Великою популярністю користуються салати. Паштети, креветки, оливки, ікра та корнішони додадуть Вашому столу вишуканості. Весільний фуршет зазвичай триває до глибокої ночі,тому закусок має бути багато і на будь-який смак. Весільний фуршетний стіл має ще одну відмінність: він включає і гарячі блюда. Це може бути запечене порося або індичка, а для гурманів - сідло баранчика. Головне, м'ясо потрібно попередньо нарізати порційно, а перед подачею знову надати йому первісну форму.Як оформити весільний фуршетний стіл
    Оформлення фуршетного столу можна довірити професіоналам, а можна впоратися і самостійно, підключивши до процесу найкреативніших подруг. Оформлення столу невіддільне від оформлення всього залу, тому заздалегідь продумайте основну концепцію і виберіть колірну гамму.Найвишуканіший але і найдорожчий варіант - оформлення тканиною. Підібравши тканини різної фактури та відтінків, можна створити неповторну романтичну або урочисту атмосферу.Банкетний зал для весілля перетворитися в казку. А для фуршетів - це ідеальний спосіб оформлення, адже задрапірувати можна і столи, і створити різноманітні гірки.Для молодіжної весілля відмінним варіантом стане оформлення повітряними кулями - швидко і недорого. А гірлянди і арки з куль виглядають святково і яскраво. Не обійдеться жодне весілля і без величезної кількості квітів. Актуальні букети та композиції на столах, квіткові гірлянди і бутоньєрки.


    Всі статті:
  • Дитячі торти від АртПрезент

  • Торт для хлопчика, як обрати.

  • Який дитячий торт замовити для дитини?

  • Який торт замовити хлопчику?

  • Торти львів на замовлення | Кондитерськат АртПрезент

  • Корпоративні торти у Львові

  • 🍴 Торт Баунти - пошаговый рецепт с фото. Как приготовить на Prosto-recept.com

  • Шоколадный торт. Вкусный шоколадный бисквитный торт. Рецепт как приготовить шоколадный торт дома

  • Шоколадный торт рецепт с фото, калорийность блюда

  • Шоколадный торт Прага — рецепт с фото пошагово

  • Шоколадный торт на раз, два, три - Andy Chef - блог о еде и путешествиях, пошаговые рецепты,

  • Шоколадный торт Даниэлла

  • Шоколадный торт в мультиварке простой рецепт Мультиповаренок

  • Шоколадный торт - рецепт с фото

  • Шоколадные торты рецепты с фото, пошаговое приготовление в домашних условях на Webspoon.ru
Весільні торти
Корпоративні торти
Наші контакти:

    м. Львів,
    вул. Джерельна 38, офіс 106., Біля ТЦ ФОРУМ Львів

     098 533 533 8
     096 882 59 14
       

Статті на теми:
Чи можливий фуршетний стіл на весіллі? - Кондитерська АртПрезент
?>