+380985335338
Торт - невід'ємна частина весільного столу - Кондитерська АртПрезент
Меню
Торти на замовлення
Вишукані та смачні торти у Львові















Цікаві статті - Арт студія "Презент"

    Торт - невід'ємна частина весільного столу

    Торт - невід'ємна частина весільного столу
    Весілля - це, безумовно, одне з найважливіших і хвилюючих подій в житті всіх людей. Цей знаменний день повинен бути наповнений радістю, щастям і, звичайно ж, красою. Підготовка до весільного торжества - приємні, але відповідальні клопоти в переддень світлого і чарівного дня,і включає в себе безліч різних нюансів. Адже ідеальним в цей день має бути абсолютно все: і наряд молодят, і оформлення приміщення для святкування весілля, і гарне поєднання аксесуарів і т.п.
     торт на весілля, весільний торт на замовлення
    Атрибути святкового столу на весільному торжестві так само, як і все в цей день,повинні втілювати красу і урочистість цього настільки важливої ​​події. Різні аксесуари підкреслюють індивідуальність і оригінальність весільного столу, створюючи прекрасне і безхмарне настрій у гостей.
    Ще в давні часи торт завжди прикрашав стіл на весіллях і звичайно був темного кольору з фруктовим смаком.Весільний торт був невід'ємним атрибутом будь-якого столу майже у всіх країнах. З весільним тортом пов'язано безліч різних традицій, жартівливих і оригінальних звичаїв, які завжди спрямовані на веселощі і підвищення настрою гостей. Зазвичай весільний торт подається в самий розпал торжества або вже ближче до його завершення.
    Обряди,супроводжуючі подачу торта, були найрізноманітніші в усі часи. Наприклад, в Давньому Римі торт розламували прямо над головою нареченої, а гості торжества розбирали крихти торта як символ удачі.
    А традиція робити весільний торт багатоярусним прийшла з середньовічної Англії. В Англії,за стародавнім звичаєм гості приносили з собою на весілля пироги і ставили їх один на одного в центрі столу. Нареченому і нареченій потрібно було поцілуватися над цією купою пирогів.
    У багатьох країнах існував так званий «пиріг нареченого». Сьогодні він зустрічається досить рідко, проте іноді все-таки можна побачити на весіллі такий торт. В Україні та в деяких інших країнах «пиріг нареченого» представляв собою курник з фігуркою нареченого, виліпленої з тіста. А в Англії це був фруктовий торт. Кожен з гостей перед відходом з весільного свята ніс із собою шматочок торта, упакованого в красиву білу коробочку, перев'язану білою шовковою стрічкою,на якій були зображені ініціали нареченого і нареченої.
    В сучасний час вигляд типового весільного торта дещо змінився. Тепер торт для весілля зазвичай роблять білого кольору, як світле і радісне доповнення атрибутів весільного торжества. Якщо весілля проходить у дуже вузькому колі найближчих родичів та друзів,і гостей зовсім небагато, то весільний торт, як і всі частування, можна приготувати і в домашніх умовах. Але більш поширені весільні торти на замовлення. Це більш зручно і надійно.
    Торти для весілля, навіть у випадку домашнього святкування весілля, замовляють у постачальників або в кондитерських, які припадуть до смаку молодятам.Найбільш часто весільні торжества проводяться в красиво оформлених ресторанах і готелях. А тому, весільний торт, як і всі блюда святкового столу, замовляються на кухні цього ресторану. Кухарі та кондитери закладу, в якому проводиться весілля, виготовлять будь торт,задовольняє навіть самим незвичайним і вимогливим запитам клієнтів. Форма, дизайн, склад і всі особливості весільного торта заздалегідь продумуються і обговорюються з кухарями ресторану. Досвідчені і професійні кондитери ресторану чи готелю здатні зробити самий вишуканий і оригінальний торт,який стане чудовою прикрасою і доповненням будь-якого весільного столу.


    Всі статті:
  • Дитячі торти від АртПрезент

  • Торт для хлопчика, як обрати.

  • Який дитячий торт замовити для дитини?

  • Який торт замовити хлопчику?

  • Торти львів на замовлення | Кондитерськат АртПрезент

  • Корпоративні торти у Львові

  • 🍴 Торт Баунти - пошаговый рецепт с фото. Как приготовить на Prosto-recept.com

  • Шоколадный торт. Вкусный шоколадный бисквитный торт. Рецепт как приготовить шоколадный торт дома

  • Шоколадный торт рецепт с фото, калорийность блюда

  • Шоколадный торт Прага — рецепт с фото пошагово

  • Шоколадный торт на раз, два, три - Andy Chef - блог о еде и путешествиях, пошаговые рецепты,

  • Шоколадный торт Даниэлла

  • Шоколадный торт в мультиварке простой рецепт Мультиповаренок

  • Шоколадный торт - рецепт с фото

  • Шоколадные торты рецепты с фото, пошаговое приготовление в домашних условях на Webspoon.ru
Весільні торти
Корпоративні торти
Наші контакти:

    м. Львів,
    вул. Джерельна 38, офіс 106., Біля ТЦ ФОРУМ Львів

     098 533 533 8
     096 882 59 14
       

Статті на теми:
Торт - невід'ємна частина весільного столу - Кондитерська АртПрезент
?>