+380985335338
Де купити букет з цукерок або як зробити букет з цукерок? - Кондитерська АртПрезент
Меню
Торти на замовлення
Вишукані та смачні торти у Львові















Цікаві статті - Арт студія "Презент"

    Де купити букет з цукерок або як зробити букет з цукерок?

    Де купити букет з цукерок або як зробити букет з цукерок?
    Де купити букет з цукерок або як зробити букет з цукерок?     

    Пані та панове, всі ціни на цукеркові квіти та композиції з шоколадними цукерками, а так само питання по доставці Ви можете подивитися  в розділі Букети з цукерокк на моєму сайті. Так само Ви можете записатися на майстер-клас зі складання авторських букетів з шоколадними цукерками і спробувати свої сили, скласти свою індивідуальну композицію!
     Якщо Ви хочете зробити свої близьким і рідним людям незвичайний і оригінальний подарунок, який їх приємно порадує і здивує.А найголовніше задовольнить навіть найвимогливіший смак розбещеного сучасними можливостями споживача, тоді я б порекомендувала Вам зупинити свій вибір на солодких букетах з цукерок і замовити букет з цукерок у Львові у приватного дизайнера - художника (без націнок і чиїх-то безглуздих комісій).Я так само працюю і з іншими містами України і приймаю замовлення не тільки зі Львова. Зробити замовлення Ви можете, зателефонувавши мені на мій особистий мобільний телефон: 097 65 893 97 або написати мені на електронну пошту olya@sweet-byket.com.ua, залишити коментар в моїй групі в контакті або скористатися формою зворотного зв'язку на моєму сайті.Виберіть будь-який зручний для Вас спосіб.
    Доставка в інші міста здійснюється поштою або транспортними компаніями і обговорюється окремо. Так само я працюю з великими корпоративними замовленнями, термін виготовлення обговорюється заздалегідь, так що прошу заздалегідь робити замовлення, щоб уникнути накладок! Так як виготовлення великого замовлення - процес не такий моментальний і швидкий, як нам хочеться, і вимагає часу.
    Шановні пані та Панове, прошу врахувати цей момент! Замовляючи солодкий оригінальний подарунок, не прогадаєте! Такі подарунки модно дарувати на самі різні урочистості, що відбуваються в житті кожної людини.Будь то букет на весілля (букети з цукерок весільні) або корпоративні вечірки, подарунки Вашим колегам або партнерам по бізнесу, дитячі  свята, сімейні торжества, у мене є навіть букети з цукерок новий рік, а так же букети з цукерок для дітей. Можна скласти самірізні композиції з використанням цукерок і шоколаду найвідоміших фабрик, відомих на сьогоднішній день, а так же букет з цукерок  Рафаелло (цукерки "Raffaello).
    Вони користуються особливою популярністю, особливо коли мене просять зібрати букет з цукерок корабель або будь-яку  іншу композицію, наприклад серце. До речі, в таких композиціях Ви можете проявляти саму безмежну фантазію, наприклад, покласти всередину  солодкого букета з шоколадними цукерками косметику. Це може бути все що завгодно: її улюблені парфуми, креми для обличчя і тіла, які вона любить,  туш для вій, гель для душу з приємним ароматом,пляшку шампанського або будь-якого іншого спиртного напою або щось ще те, що вона  напевно любить і оцінить. Коли вона з'їсть все цукерки і добереться до «начинки композиції», то буде приємно здивована і не залишить Ваш  щирий жест без уваги! Особливо хочу загострити Вашу увагу на те,що в моєму асортименті робіт є місце букети з цукерок для  чоловіків, про яких мене так часто запитують! Так, так, далеко ходити і шукати даний вид творчості довго не треба, його можна знайти,  не відходячи від Вашого монітора. Так само хочеться сказати окремо кілька слів Дамам і Чоловікам, які вирішили освоїти ази майстерності по виготовленнюсолодких композицій. Я часто чую від своїх замовників питання про те, де можна навчитися робити букети з цукеркових квітів? Де можна купити матеріали для букетів з цукерок? Де можна знайти покрокову інструкцію з навчання букетам з цукерок?
    Можливо, Ви хочете радувати своїх друзів і близьких оригінальними подарунками, які Ви хочете навчитися виготовляти своїмируками або навіть хочете перетворити букети з цукерок у свій власний бізнес і заробляти на цьому грошики. Чому б і ні. Тоді ласкаво просимо на наш майстер-клас, де Ви навчитеся азам майстерності, а якщо Ви вже досвідчений користувач, тоді можемо Вас запросити на курси підвищення майстерності, адже, як відомо, немає межі досконалості.По завершенні уроку-майстер-класу, Ви вийдіть з готовим букетом або композицією з шоколадних цукерок, і самі своїми очима побачите результат.
    Всі матеріали включені у вартість майстер-класу, тому з собою приносити нічого не треба.Ціни на букети з цукерок або де купити букет з цукерок Ви можете дізнатися у розділі прайс по цукерковим квітам на моєму сайті або задати питання особисто мені по телефону або e-mail: olya@sweet-byket.com.ua


    Всі статті:
  • Дитячі торти від АртПрезент

  • Торт для хлопчика, як обрати.

  • Який дитячий торт замовити для дитини?

  • Який торт замовити хлопчику?

  • Торти львів на замовлення | Кондитерськат АртПрезент

  • Корпоративні торти у Львові

  • 🍴 Торт Баунти - пошаговый рецепт с фото. Как приготовить на Prosto-recept.com

  • Шоколадный торт. Вкусный шоколадный бисквитный торт. Рецепт как приготовить шоколадный торт дома

  • Шоколадный торт рецепт с фото, калорийность блюда

  • Шоколадный торт Прага — рецепт с фото пошагово

  • Шоколадный торт на раз, два, три - Andy Chef - блог о еде и путешествиях, пошаговые рецепты,

  • Шоколадный торт Даниэлла

  • Шоколадный торт в мультиварке простой рецепт Мультиповаренок

  • Шоколадный торт - рецепт с фото

  • Шоколадные торты рецепты с фото, пошаговое приготовление в домашних условях на Webspoon.ru
Весільні торти
Корпоративні торти
Наші контакти:

    м. Львів,
    вул. Джерельна 38, офіс 106., Біля ТЦ ФОРУМ Львів

     098 533 533 8
     096 882 59 14
       

Статті на теми:
Де купити букет з цукерок або як зробити букет з цукерок? - Кондитерська АртПрезент
?>